Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

MARUŠIČI

Autor kukosh 
Re: MARUŠIČI
09. 05. 2008 11:20
Ahoj Zdenko.
Můžeš mi prosím poslat nějaké fotky Marušiči z Vaší dovolené?
m.cizmar@seznam.cz
Díky moc
Vodomil
Re: MARUŠIČI
14. 05. 2008 13:30
Nazdar všichni milovníci Jadranu...! Tak letos valim začátkem července poprvé do Marušiči, a tak co tady čtu, tak se tam moc těším!!!! Protože Makarská nebo Baška taky není nic pro mě. Možná tak navečer jen na chvíli a rychle pryč!! Takže taky zdarec u vooooody!!
Re: MARUŠIČI
20. 05. 2008 13:35
Ahojky všem,

v Marušiči jsme byli loni, díky paní Ivetě, která je členkou i této diskuze jsem jela vyzbrojena podrobnými informacemi..I přes synovu angínu jsem nakonec dorazili v pořádku..A shrnutí....BYLO TAM KRÁSNĚ....až tedy na ty schody, ale trocha pohybu neuškodí:-))
Přeji krásný pobyt všem.
Re: MARUŠIČI
15. 06. 2008 11:54
Zdravím všechny férové přispěvovatele do fóra a skalní nadšence Chorvatska jako takového smoking smiley
Měl jsem nějaké problémy s " pumpičkou", tak jsem si poležel v nemocnici.Docela hodně věcí se událo, čas na přípravu k odjezdu se krátí a tak teď hltám informace o cestě a pobytu jako hladový pesgrinning smiley
Sice mě mrzí, že je na fóru stále více takových podle mě " mimotemat", ale jsme lidi a co jedinec to " unikát" (myslím to v tom dobrém slova smyslu).Je třeba super, co udělal BESSY.Ten nápad s reportáží přes maďary.Sice to může někomu pripadnout jako příliš povrchní a kusé, ale myslím že šlo opravdu jenom o to, aby někdo dokázal, že je to pohodová a super volba po tom zkratu Slovinců.
Stříhám metr a usmívá se na mě krásných 26.Pro někoho moc ( asi ) " zdravím tímto HULCU který to má za 24smoking smiley" a pro někoho málo.Díky tomu, co jsem si poslední měsíc prožil, si tu letošní dovolenou hodlám užít na 200%.Sice bez panáka " díky PEŤO" , ale s fantastickým pocitem odpočinku.Přesně podle toho co je napsané na lístečku od zaměstnavatele: --- dovolená na zotavenou---:
Vím, že se může stát cokoliv, ale taky vím, že každý problém se spíš vyřeší klidnou myslí a slušným chováním a ne řvaním a hulvátstvím.Právě si na póču instaluju spořič z fotek, co mi poslali všichni dobří přispěvovatelé , kteří byli v Marušiči a už se těším na všechno.Na cestu ( tou přece začíná a končí dovolená), na první pohled na moře( fantastický vnitřní pocit), na vydatné snídaně venku ráno, na koupání, na blbnutí s dětmi, na šnorchlování( ikdyž se budu muset kvůli pumpičče hlídat), na výlety, na klidné večery s přáteli, na večeře v nějaké místní konobě nebo taverničce, prostě na celých 10dní.smoking smiley
Mějte se všichni fajn, přispívejte radami a postřehy, nehaňte, ale slušně upozorněte, že to není dobré a hlavně se všichni vraťme domů celí a v pořádku.
Sretan put všem.
Marek
Re: MARUŠIČI
15. 06. 2008 13:31
pro Zdenku:
Ahojky. Som rada, že som tu "natrafila" aj na niekoho, kto bol ubytovaný priamo v Aristone. My sa tam chystáme tento rok a radi by sme boli pripravený aj na to, čo nás čaká práve tam. Ako sa Ti páčilo ubytovanie v Aristone? Ak by si mohla poslať nejaké bližšie info a príp. aj fotky bolo by to perfektné. Mailík: luschu@zmail.sk ĎAKUJEM a prajem pekné leto, L.
Re: MARUŠIČI
07. 07. 2008 16:06
Dobrý den.
Chtěl bych se zeptat jestli se dáv Marušiči zajít na zmrzku diky
avatar Re: MARUŠIČI
07. 07. 2008 18:23
MAREK:Marušiči hezké-ale pozor-moc moc moc schodů-takže pokud máš problémy-fakt opatrně.Dá to tam zabrat co se týká fyzičky a to i těm co problém nemají..

David:my objevili pouze malý obchůdek u magistrály a restaurace tamtéž-v obchodě zmrzlina byla(klasika algida atd z mrazáku) v restauraci nevím.
Jezdili jsme do Omiše na zmrzlinu a hlavně do Bašky Vody do zmrzlinového baru-pohádka!!
Fanda
Re: MARUŠIČI
07. 07. 2008 18:36
A kde přesně je v Bašce Voda ten zmrzlinový bar?
avatar Re: MARUŠIČI
08. 07. 2008 08:22
Baška Voda-zaparkuješ dolů u moře na centrálním parkovišti(velké-a celkem levné-hlavně jsi hned v centru dění)
Potom se vydáš při moři po promenádě pod palmama a jdeš stále rovně.Nemůžeš to minout-je to hned u chodníku po levý straně.A dělaj tam super poháry(sice cca 40kn-ale málokdy jsme ho dokázali sníst-doporučuju oříškový-kde máš asi 10dkg celých pražených lískových oříšků-)Pro děti dělaj pinokia(ale taky má malá problém to celý sníst)zmrzlinovou pizzu,špagety ze zmrzliny.Kluk miluje Banana split.
Každý rok jsme tam museli aspon jednou-a každý to bylo opravdu super-a asi nejlepší zmrzka co jsme k HR jedla.K tomu absolutně dokonalá obsluha(majitel vždycky na každého čecha volá--Nazdar-kamarade-- a velice příjemné prostředí.
Jdu juknout jestli mám někde fotky



Re: MARUŠIČI
08. 07. 2008 13:00
Ivetaa, tie fotky sú úžasné, my ideme koncom augusta do Mimic a mám strašnú chuť sa v Baške Vode zastaviť.Prvý dôvod bude tankovanie LPG, ktoré je od Mimic najbližšie v Baške Vode ( ako mi bolo povedané) a ďalším dôvodom už bude aj tento zmrzlinový bar. Ďakujem za typ na pekný výlet, deťom sa bude istotne páčiť.
avatar Re: MARUŠIČI
08. 07. 2008 13:05
Ahoi Iveto, tak tohle jo opravdu paráda. Jedu sice do Mimic, ale v době pobytu oslaví dcerka 7 narozeniny a tak jsem přemýšlela,jaký dáreček. Mám to!!!! Oslava s takovouhle parádou je ten nejlepší nápad. Ještě zjistím, jak daleko je od nás Baška. Vážně moc děkuji.
Re: MARUŠIČI
08. 07. 2008 13:22
Páďa, keď to zistíš, napíš to sem prosím ťa, zaujíma to aj mňa. Ďakujem
avatar Re: MARUŠIČI
08. 07. 2008 13:42
Mimice jsou od Bašky Vody kousek-jak píšu jezdili jsme do toho baru z Mimic,Staniči i Marušiči.
Je to asi cca kolem 10 km?no-rozhodně jste tam autem asi za 15minut.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil ivetaa (08. 07. 2008 13:53).
Re: MARUŠIČI
08. 07. 2008 18:22
To ivetaa.
Na člun už jsem se rači vyprdl a jinak to nějak zvládnu.Jedu přece na dovolenou ne na závody smiling smileyUž se nemůžu dočkat pátku.Ukázal jsem tvoje fotky mým dvěma raubířům ( cérka9 a ogar6) a slintáme a vzpomínáme a těšíme se.Byli jsme tam stavení od r.2003 kromě loňska pokaždé. Díky za vzpomínkusmiling smiley
Re: MARUŠIČI
09. 07. 2008 13:20
Tak ten bar vypadá fakt úžasně, teda hlavně ty zmrzliny. Loni jsem byl v Bašce Vodě a asi jsem to přehlídnul (asi protože jsem hledal spíš točené karlovačkosmileys with beer). Letos jedu do Mimic tak se na tu zmrzku budu muset stavit.thumbs up
betty
Re: MARUŠIČI
11. 07. 2008 20:07
dobry večer.... ideme na dovolenku do penzionu Ariston, chcela by som vedieť bližšie informácie o tomto penzione....veľmi pekne dakujem
avča
Re: MARUŠIČI
11. 07. 2008 20:58
ten zmrzlinovy bar v Bašce Vodě je super a majitel se jmenuje Hajduk..stale říka hezky česky ,hezká maminka, kamaráde,ty brdo....jen v Bašce vlastní tři míésta kde prodávaj zmzlinku,takže malokdo ji tam ještě neochutnal..doporučuji...avča
Re: MARUŠIČI
10. 01. 2009 15:15
Dobry den,
Zdebko muzu Vas take pozadat o nejake informace o ubytovani v Aristonu??

Mail: Amira.cro@seznam.cz
Re: MARUŠIČI
23. 01. 2009 17:31
Dobrý den,

má někdo nějaké detailnější zprávy z apartmánu Mladen? Zajímá mně hlavně příjezd autem přímo k apartmánu a cesta z ap. k moři, a pod. a kdby byly nějaké fotečky, byl bych moc vděčný.

můj mail: jumbo7@o2active.cz
Re: MARUŠIČI
01. 03. 2009 21:12
Dobrý den, letos se chystáme poprvé do Marušiči, ap. Villa Peka. Chtěla jsem poprosit, má-li někdo fotky okolí ap., výhled z ap. na moře atd. ........, nějakou informaci o příjezdu k ap., můžete mi něco poslat na mail: alena.mitova@centrum.cz. Moc děkuji.
Re: MARUŠIČI
03. 05. 2009 10:39
Zdravím všechny, nemáte někdo náhodou zkušenosti, nebo informace o apartmánu LUČI??? Myslím tím jak daleko je od moře, jak je cesta k moři strmá, jestli je pod magistrálou a tak podobně.
Děkuji moc.
Re: MARUŠIČI
28. 06. 2009 23:53
Prosím vás, nevíte náhodou někdo něco o apartmánu Zovko v Marušiči?
Re: MARUŠIČI
29. 06. 2009 13:36
Ahojky, přímo v apartmánech ZOVKO jsme nebyli, ale loni jsme byli v Marušiči v apartmánech Villa Peka a to je tuším hned pod apartmány ZOVKO...můžu snad jen říct, že je tam nádherně...je to pod silnicí, takže žádné přecházení...všude klídek a zeleň...moře a plážičky menší, ale krásné...čisto...jediné snad co by někomu mohlo vadit (nám tedy ne a byli jsme se čtyřma dětma) jsou schody od moře...docela mazec než se vyjde nahoru od vody, ale za dva dny už to člověku nepřijde...přiznám se že první den jsem myslela, že to nevyjdu...v půlce jsem nestačila nějak s dechem, ale kam spěchat...pak už to šlo v pohodě...určitě se bude líbit..je tam krásně...a jestli to máte třeba přes pana Vávru, tak bez problémů...užijte si krásnou dovolenou.,..my letos razíme 8.7. do Bašky Vody a tentokráte bez dětí...hodláme se ti užít...přeji šťastnou cestu a příjemnou dovču
Re: MARUŠIČI
30. 06. 2009 10:12
Ahoj.Wilk.
Nechtěl jsem tě nějak strašit s tím výstupem, byl jsi koneckonců v Mimicích, ale přesně jak napsala alca.aa, po nějakém dnu už ti to nepříjde.My bydlíme na Put Borka druhý barák od konce Marušiči vila Antun a to je k moři kousek, ale je to taky cca50m výšlap s převášením 30m!Někdy to jdu kvůli dětem i čtyřikrát denně, takže kdybych do sebe nelil to dobré Karlovačko, tak mám po čtrnácti dnech postavu jak Roman Šebrlesmiling smiley.
A moře je naprosto parádní a jako udělané pro šnorchlování.Tolik druhů krabů a hvězdic a ty hejna rybek, no paráda.A i na sépii jsem narazil, prostě si to užijte.Já se už taky nemůžu dočkat.Vyrážíme 31.7. takže ještě za moooc.
Ahoj. Marek
Re: MARUŠIČI
15. 03. 2011 18:32
Dobrý den, mám velikou prosbu. Jedeme letos do Marušiči do apartmánu Villa Peka a zajímalo by mě jak to tam vypadá a jak daleko je do obchodu a do restaurace. Ještě máme jeden problém, jedeme autobusem a protože se apartmán se musí opustit poslední den do 9h a nám jede bus až kolem 18h, tak bych ráda věděla jestli se dá s majitelem domluvit, že nám někam schová přes den zavazadla a pustí nás ještě na WC nebo do sprchy. Ptala jsem se na to pana Vávry který to ubytování zprostředkuje, ale on mi nedokázal odpovědět. Budeme mít s sebou dvě děti a tak bych ráda podrobnější informace. Prosím jestli má někdo zkušenosti s tímto apartmánem napište mi.

Díky
avatar Re: MARUŠIČI
15. 03. 2011 19:51
My sme boli v Marusici pred 4 rokmi v takom malom domku ulica Put Borka sa to volalo a co viem obchod je na hlavnej ceste spolu z nejakou malou restikou. Je to celkovo velmi mala dedinka s poklidnou atmosferou.
Re: MARUŠIČI
21. 03. 2011 17:55
Dobrý den, my jsme byli ve vile Peka v roce 2007 soukromě. Majitelé v tu dobu ve vile nebydleli pouze jejich synovec, který jako ing. se podílel na stavbě dálnice, takže tam jen přespával. Z vily do obchodu, který je u hl. silnice to bylo cca 400m, rovněž tak restaurace (je vedle-super obsluha). K moři dolů vede prudší cesta (chudáci auta) a pak několik desítek schodů, ale dá se to. Jsem revmatik a nevadilo mně to. Ale z pláže jít nahoru do obchodu a na pivo to byl slušný výkon. Jinak krásný výhled, čisté moře a hlavně klid-rád bych se tam někdy vrátil. Jinak tady je email na domácí: m.semren@web.de a ti Vám rádi zodpoví Vaše dotazy. Krásnou dovolenou.
Re: MARUŠIČI
21. 03. 2011 22:30
Jeden dotaz.Dá se tam koupat na ADAMA ?Nebo je to tam prudérní...Dá se najít místečko?
Re: MARUŠIČI
23. 03. 2011 15:30
Místečko se dá najít bokem pláže na kamenech.
Re: MARUŠIČI
10. 07. 2015 18:19
Nějak to tady umřelo, několik let žádné aktuální informace.

Jedeme za 9 dnů hot smiley do Marušići, apartmán Lavanda (od Vávry). Máte někdo letošní/loňské postřehy z této lokality ? Byl někdo z Vás v Lavandě ?

Díky !!! spinning smiley sticking its tongue out
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

job
Hosté: 186
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.