Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Malá Luka

Autor Vlasta01 
Malá Luka
19. 01. 2008 22:24
Ahoj,chtěla bych se zeptat jestli jste někdo byl v Malé Luce u Omiše ve vile FIS.Jak jste byli spokojeni s ubytováním,jídlem a přístupem k moři,je tam nějaká promenáda po které se dá dojít pěšky do Omiše?Chystáme se tam začátkem srpna bývá tam touto dobou přelidněno? Dík Vlasta.
Re: Malá Luka
28. 04. 2008 13:40
Už jsem odpovídala jinde.Vidím ,že zájemců je dost.S ubytováním jsme nebyli vůbec spokojeni,protože majitel Ca naše apartmány prodal ještě jednou,což jak jsme zjistili je normální.Když jsme odmítli ubytování na přistýlce s jiným manželským párem,ubytoval nás v okolí.Jídlo také neodpovídalo tomu co Ca prezentovala-žádné švédské stoly,žádný výběr z menu.Přístup k moři strašný.Pláž malilinká,snad od noci obsazena ručníky.A promenáda žádná.Zdraví Vlasta
petrc
Re: Malá Luka
28. 04. 2008 22:54
Já jsem koukal na Malou Luku apartmán Rogošič a ten vypadá luxusně s klimatizací , televizí satelitem, je to tedy bez jídla s vlastní kuchyňkou, ale lepší než špatná polopenze . Pláž vypadá velká dlouhá je to přibližně 3 km od omiše před Staniči.
Re: Malá Luka
03. 06. 2008 23:39
Tak my jsme byli v Malé Luce již 3x, vždy bydlíme přímo v zátoce v dvojdomcích /uzavřený areál, ti co zde nebydlí, za vjezd platí/. Jedná se o klidné místo vhodné na odpočinkovou dovolenou. Pláž je tak akorát, je vhodná i pro malé děti, zkraje se svažuje pomaleji, převážně s jemnými kaménky. Je celkm dlouhá, ale není široká, asi tak 2-3 m. Jsou zde i sprchy a veřejné WC. Vyhovuje nám blízkost ubytování k moři.Jezdíme s dětmi většinou koncem srpna, nebo začátkem září. Dva roky se za vjezd platí a tak pláž již přeplněná nebývá, předtím to bylo spíše o víkendu, kdy vyrazili i chorvati.
Okolo moře se nechá dojít do Nemiry, je tam nějaká hospůdka. Do Omiše jsme to bohužel nezkoušeli, ale řekla bych, že to možná nejde, rozhodně zde není žádný chodníček, jde se víceméně po břehu moře. Do Omiše jezdíme na nákup brzy dopoledne, je tam krásný trh i s rybami, ve stáncích jsou k dostání české noviny.
Nevýhody : taky mi trochu chybí nějaká schůdnější cestička okolo moře, aby se mohlo v podvečer třeba zajít na zmrzku /ale v Omiši mi zmrky stejně nechutnají, je jí sice velká kopice, ale všechny mají podobně sladkou nevýraznou chuť/
a občas v noci fouká silný vítr / prý noční bouře/.
Re: Malá Luka
05. 06. 2008 17:55
V Male Luce jsme byli již 2x v druhé pol. června. Popis od Pavly z 3.6. je celkem věrný až na tu promenádu - ta tam není žádná, pokud nejste horolezci. Mám každoroční zkušenosti z posledních 10 ti let z různých míst. Když to porovnám s frekvencí těch ostatních, je v M. Luce "volno" - ty uvozovky platí, volno není teď už nikde.
Byli jsme v apartmánech, které prodávájí Vítkovice. Apartmány jsou prostorné, velmi slušně vybavené a hlavně v uzavřené zoně, takže není problém s parkováním a přelidněním.
Ve všední den je pohoda, o víkendu najedou Chorvati, to se na pláži nechytáte.
U pláže je restaurace, sprchy, WC. Vše ostatní je v Omiši. Bez auta se prakticky nedá někam jít jinak než po stráni skrz zahradu něčího penzionu, dále skrz vesničku a po pobřeží kolem hot. Brzet do Omiše. Odhad cca 2 - 2,5 km.
Vše znám pouze MIMO hl. sezonu, v sezoně muže být vše jinak.
Závěr - je to poměrně ideálni místo pro rodinu s malými dětmi - nemají kam utect.
Máte-li konkretní dotazy, odpovím. (Od 12.6. dovol. na Krku).
Re: Malá Luka
07. 06. 2008 11:35
Mám dotaz jak je to v Malé Luce s ježky a nechá se tam koupat i jinde než na pláži před FISEM, t.j. jestli i okolo jsou nějaké menší pláže tak cca pro 10lidí. Jedem do vila FIS 19.7.2008 společně 3 rodiny. A jak tedy ta strava, koupili jsme si snídaně a mělo by to být formou švédských stolů. Jinak nechá se hned v té vile kopit normálně jídlo a pití a jaké jsou ceny. Kam se nechá jít posedět na pivo. Dík.
Re: Malá Luka
09. 06. 2008 14:11
Ahoj "ajko".Ve Fisu jsme byli v loňském roce.Měli jsme zakoupenou polopenzi,která měla vypadat následovně-snídaně formou švédských stolů,večeře výběr z menu.Zkutečnost-snídaně servírovaná na malých talířečkách(vždy stejná:kousek papriky,2-3 kolečka salámu,plátek sýra,másilko a marmeládka-ty kalíšečky),Něco co se tvářilo jako džus,ale byly to naředěný šťávy,káva a čaj.Pečiva dost.A večeři jsme dostali jednotnou,žádný výběr.Stěžovali jsme si,vždy nám řekli:"od zítřka" a nic.Jedna mladá pani si stěžovala na recepci v restauraci a dozvěděla se,že pan Tyl málo platí,tak to bude jak je.Můžu Ti napsat,že v té restauraci nám neuvařili ani kafi,zmrzlina byla buďto vanilková,nebo pistáciová.Nic víc.U Fisu pláž není.Je tam před restaurací,úzká přelidněná.My jsme chodili cestou nad Fis,lesem(příšerný přístup),tam je mezi kameny malá plážička tak pro 6-8 lidí.Když to projdeš mořem mezi kameny je tam právě ta pláž k vesnici Staničí.To je jen pro zdatné.Připrav se na velmi prudký sráz.U Fisu.Normální jídlo se tam koupit nedá-myslím ve Fisu,ale něco koupíš ve Staničí-cca2km cesty po krajnici kolem magistrály!Jinak nebyl Fis nijak zásoben.Kafi uvařili,pivo se někdy točilo,jindy bylo lahvové a byly tam oplatky Tatranky za 15Kč.Pivo a káva za stejnou i vyšší cenu jako u Chorvatů.Loni pivo Černá Hora z česka za 20Kun.Chlapi objevili lahvové pivo za 15 Kun.Tak chodili pro ně.Když jsme dovolenou loni platili,bylo mě řečeno ,že se čepuje ČH za 25Kč,Ale čepovala se za 20Kun.Takže bez čaje a kavy nejezdi,vem i nějaké Ovocity apd.I kořalička se šikne.Za vodu s citronem jsem platila 12Kun!A nedala se pít.Sladká,teplá voda.Fuj.
Klid,klid a nic než klid.Mrtvo.Dokola kolem nic není.Žádná večerní promenáda,nic.Ticho ,klid.Až moc.Jestli pojedete auty,vyražte do Omiše,Bašky a Makarské.Večerní Omiš stojí za to.Budete-li chtít jít na lodní výlet,zařiďte si ho sami.V omiši za mostem přes řeku Cetinu,v levo kotví loď Salvator.Kapitán Miro jezdil v Brně taxikem.Je fajn.Na pravo kotví zase motorové čluny,ty si můžeš pronajmout a plout proti proudu Cetiny.Jsou tam krásný háje,restaurace a tak.I výlet na nejvyšší horu Biokova-Svety Jur byl výbokný.Asi v polovině cesty na horu je sterá Konoba se starým hospodářem Mariem.Tam je fejn se najezt.Když budeš ještě něco chtít vědět napiš.Zdraví Vlasta
Re: Malá Luka
09. 06. 2008 18:01
Pro Vlastu Šebelovou : Mě se naštěstí tato lokalita netýká, ale příspěvek s těmito zkušenostmi se měl na fóru v sekci "kam už nikdy a proč" objevit už dávno, a možná by x lidem zachránil dovolenou. No teď už ti, co mají FIS zaplacený, mohou jen doufat, že se tam od loňska polepšili smiling bouncing smiley .
Pro ty, co tam jedou : Lidičky, držím palce, a přeju dobrou dovču.
I.K.
Re: Malá Luka
10. 06. 2008 07:55
Ahoj,chtěla bych jen napsat "ivakovi": má naprostou pravdu.Odpovídala jsem ajce na dotazy týkajících se stravy,nákupů a možnosti posezení.To vše kolem Fisu loni chybělo.Svoje negativní zkušenosti jako celek jsem popsala v jiné lajně.Nechci se opakovat.I tak by na to někdo upozornil.To co popisuje Honza a Pavla je pravda.Podle popisu má Honza zkušenosti s Ruskamenem,ten je blíž obci Mimice.A Pavla zase s místem blíže vesnici Nemira.Možná se mýlím,ale naše zkušenosti s Fisem jsou špatné.Za rok může být všechno jinak.Všem lidičkám přeji krásnou dovolenou,bez starostí a stresu.Užijte si to!Zdraví Vlasta šebelová
Re: Malá Luka
13. 07. 2008 15:52
Do FISu jedeme 30.8. muzete prosim napsat jak se vam tam letos libilo a jak jste byli spokojeni. Jedeme tam s dvemi opravdku malymi detmi (2,5 a 1 rok) tak me to moc zajima. Zatim jsem nic moc pochvalneho necetla sad smiley tak snad je to letos lepsi.Predem moc diky za jakoukoli informaci. Zuzka
Re: Malá Luka
01. 08. 2008 22:34
.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Vlastulas (01. 09. 2008 10:50).
Re: Malá Luka
06. 08. 2008 10:24
Oproti ostatní příspěvkům jsem byl ve vile fis velmi spokojen. Vrátil jsem se v sobotu2.8.2008.Pro malé děti tam přímo u vily koupání moc není ale byly tam lidi s takovými dětmi a chodili snimi bokem- vlevo i v pravo jsou pláže. doporučuji tu ve Stavniči , dá se tam dojít vodou jeto sice trošku dobrodružné ale všichni to s jistou dávkou nadhledu zvládaly.Jídlo dylo super, snídaně poněkud jednoduchě ( jako švédské stoly se to moc označit nedá- alespoń ne pro ty vyžírky které si zaplatí snídani a myslí si že se nažerou a doslova nakradou žrádlo nacelý den avyděl jsem je deset másel ,pětkkrát pro salám atd. ttakže si to kuchař trochu hlídá ale za to boužel můžeme mi a ne CK) ale to je vzhledem k malému počtu strávníků pochopitelné, večeře výběr ze tří jídel ( na celý pobyt do předu) polévka , hlavní jídlo se salátem + malý dezert převážne kompot nebo ovoce.prostředí je i vzhledem k ceně velmi dobré, klima za příplatek, Nekoho postihly technické problémy v apatrm. ale převážne osobně pan Tyl je řešil. Kuchař je chorvat a tak vaří chorvatsky a dobře, obsluha je kompletně česká, točí se pivo Černá hora- 10 HRK, Nakupování je trošku z ruky 1-2-km veStaniči po magistrále ale chleba Vám po předchozí objednávce přiveze Kuchař ráno čerstvý.
Re: Malá Luka
06. 08. 2008 10:27
Pokud máš takovou loňskou skušenost tak můžu říct že letos nestal obrat o 360 stupnů viz můj příspěvek
Re: Malá Luka
06. 08. 2008 22:26
Právě sedím před vilou FIS a můžu říct, že je všechno tak jak píše Tony. Jídlo sice nemáme, ale jinak je všechno v pořádku. Některé maličkosti jako bylo vybavení kuchyně a nefungující klimatizace jsme vyřešili s úžasnou delegátkou Gábinou, která se o nás stará jako o vlastní.Co se týče přístupu k moři, s trochou opatrnosti a zkušeností skákání přes kameny se to dá, sice mám z první cesty ještě dneska na zadku modřiny, ale zátoka Malá Luka je opravdu kouzelná. Lidí dost, ale žádná katastrofa místo se najde vždycky. Počasí nám přeje, takže všem kdo se na toto místo chystáte, přeju krásnou dovolenou.
Re: Malá Luka
06. 08. 2008 22:33
V pátek odjíždíme do Omiše vila Fis, po přečtení názorů, které sleduji téměř půl roku mi není do zpěvu. Jede nás velká skupina autama a hledáme klid a pohodu. Fiska je na stránkách ck Adriasun prezentována dokonale včetně fotografií, proto jsme si ji vybrali již v lednu. Byla i myšlenka po přečtení negativních příspěvků tuto vilu zrušit, ale ck nás ujistila, že budeme spokojeni. Máme zamluveně celé horní patro a příslib, že každá rodina bude mít svůj pokoj s výhledem na moře. Skalnaté pobřeží a malé pláže nám vyhovují, snad to klapne. Děkuji všem co sem píší své zážitky a díky Tonymu jsem klidnější. Po návratu přihodím názor. Hezkou dovolenou všem.
Re: Malá Luka
07. 08. 2008 18:03
Vrátil jsem se před nedávnem a při doplatku dovolené v CK Adriasun v Brně mě také ujistili ze máme rezerve apartmánu a když jsme přijely tak ejhle apartmán je obsazen a s klidem vás šoupnou jinam a nikde se nedovoláte a s delegátem není řeč ten si mlel jen svoje .CK je jeden velkej hnus potřeboval bi nakou pořádnou inspekci ,třeba se pak proberou
Re: Malá Luka
10. 08. 2008 10:40
angry smiley



Upraveno 2krát. Naposledy upravil Vlastulas (01. 09. 2008 10:50).
Re: Malá Luka
22. 08. 2008 11:46
:-)) Musím říct, že tyhle diskuze o vile Fis mě pobavily, jak už nic dlouho předtím :-)) Lituji CK Adriasun, vypadá to že má nějakou škodnou :-)) Nebo konkurence? :-) To je mazec ... :-)

Můj příspěvek bude asi vypadat jako od zaměstnance CK Adria Sun :-) ale opravdu nejsem :-). Nicméně letos jsme byli s CK Adria Sun již po třetí, z vily FIS jsme se vrátily tuhle neděli a dovolená byla prostě úžasná!!! Nechápu jak si někdo může na tohle pobytové místo nebo na tu oblast stěžovat? Nestačím se divit. Pro svoji obhajobu píši malé konkrétní srovnání, jelikož jsem letos absolvoval i dovolenou v Řecku na Krétě:

Řecko, Kréta, červen 2008:
CK Orange Travel, letovisko Plakias, ubytování apartmány Apollo (jedny z lepších apartmánů, údajně pro náročnější, naleznete u mnoha cestovek)
Kréta je nádherná, to se musí nechat, naše apartmány zvenku vypadaly také velmi pěkně, pod balkónem bazén. Ubytování v pokoji o 10m2 (jestli vůbec), vybavení kuch. linky pro dvě osoby: 1x vidlička, 1x kuch. nůž, 2x kávová lžička, 1x hrnek na kávu a 1x asi 15ti litrový hrnec (mimojiné, v něm se pro dva krásně dělala polévka nebo konzerva :-) ). To je kompletní vybavení kuch. koutu. Delgátovi jsem tuhle skutečnost avizoval třikrát, za 10 dnů se nic nezměnilo. Neměli jsme ani ostrý nůž na nakrájení štangly salámu, ale co, poradily jsme si. (To by asi osoba s nickem "Vlastulas", která tu píše takový ptákoviny nerozdýchala ;-) )
Cena celkem za dvě osoby (bez jídla): 25.740,-
Tímle si nestěžuji, my jsme byli i tak velice spokojeni.

Chorvatsko, Mala Luka-Staniči, vila FIS, srpen 2008:
CK Adria Sun, opět apartmán pro dva, tentokrát asi 20 m2, nicméně 2+kk, balkón z boku budovy. Vybavení až na otvírák na konzervy kompletní! Nevěřili jsme vlastním očím, jelikož s tak širokým vybavením kk jsme se ještě nikde nesetkali. Od plné serie příborů pro pětičlenou rodinu přes škrabku, různé náčiní na vaření, cedník na špagety, výběr z hrnců a kastrólů atd, atd ..... Prostě jako doma. Pokoj jsem měli velmi upravený a vypadal fakt dobře, až jsem se divil za tu cenu. Ale v apartmá jsme stejně pouze přespávali, tudíš nás to zajímalo v okolí. Přímo pod vilou parádní terasa, dva bazény, dva grily, pinpong, Wi-Fi připojení, točený ČH za 10 kuna (někdo tady psal za 20 :-) - nesmysl, to nestojí ani v centru Makarské), měli jsme líný tenis takže jsme si občas i zapinkali na terase a prostě klídeček a pohoda ... Pláže jsou parádní, jelikož je vila na výběžku, výhled je od ni na levou stranu - Mala Luka i na pravou stranu - Staniči. Člověk si tedy může vybrat kam půjde. Obě velké hlavní pláže vzdáleny asi 3-5 min. chůze, menší diskrétní plážičky přímo na výběžku pod apartmánem.

Na pláži ve Staniči jsme byli v baru Tuborg (zelený bar, je krásně vidět i od Fisu), dali jsme si nějaký pivka a pak jsme se vydali nahoru do vesnice. Tam je sámoška a asi 4 restaurace. Zpět jsme šli po magistrále, je pravda že to není nejvhodnější cesta, ale co se dá dělat, sešli jsme to asi za 8 min. Super je, že člověk může se psem a že je zde Wi-Fi, škoda že jsem nechal noťáska doma. A taky děti zde mají teda vyžítí :-) Jak píši, maximální spokojenost a přidávám se tímto na stranu Tonyho Magora a VlastyO1.

Nechápu ty co tady píšou takový nesmysli, ale sám bujuji s konkurencí, takže vím o co jde ;-)

V Řecku jsem četl zajímavé poučení, které by se dalo převést i do této diskuze. Psalo se tam "Nesuďte naši zemi podle jedince, ale podle většiny". Jelikož nevím o nikom v našem turnusu kdo by byl ve Fisu nespokojen, totéž by se dalo říci o těchto příspěvcích, píší je asi jen zakomplexovaní věčně nespokojení a nepřizpůsobivý jednotlivci. Ti by měli sedět doma, jelikož oni nám asi pověst v Evropě nezlepší ...

Pro ty, co mají ještě dovolenou před sebou přeji co nejlepší počasí a krásné zážitky ...
Re: Malá Luka
24. 08. 2008 19:34
confused smiley



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Vlastulas (01. 09. 2008 10:53).
Re: Malá Luka
25. 08. 2008 12:30
Po osobní zkušenosti naprosto souhlasím s Vlastulas.Navíc se tam jezdí ráno koupat Chorvati a ty Vaše ručníky Vám klidně odhodí,takže tam nemáte místo a můžete se tak akorát přebrodit na pláž asi 1 km do Staniči.Výše uvedený termín "Konkurenční boj" je nesmysl.Po zkušenostech s vilou Fis loni Brela a letos Tučepi.Myslím si,že v lokalitě Mala Luka,vila Fis,se může líbit jenom tomu,kdo je poprvé u moře a není schopen srovnávat.thumbs down
Re: Malá Luka
25. 08. 2008 19:20
Já mám taky osobní zkušenost z Fisu a to tři týdny starou. Snad jediné co mohu tomuto místu vytknout je přístup k moři. Do Chorvatska jezdíme už několik let a rozhodně mám s čím srovnávat.Byla místa kde se mi líbilo víc, ale i taková na která bych se už rozhodně nevrátila a zátoka Malá luka mezi ně určitě nepatří! Například všude vychvalované Duče, nebo Staniči se mi nelíbilo ani trochu.A pokud si myslíš, že není horší místo než Malá luka, jeď se podívat do Sukošanu u Zadaru.
Karimatky jsme si nechávali na místě celý týden a jediní kdo nám je jednou posunuli byli Poláci. Chorvatů tam bylo dost a byli velice hluční, ale řekni mi kde nejsou, tady jsou zkrátka doma a taky se tak chovají. Oni i mnozí Češi se k sobě zrovna moc hezky nechovají! Samozřejmě chápu, že každý prožívá dovolenou jinak, ten kdo prahne po bujarém nočním životě si tady opravdu na své nepřijde, ale místo na relaxování a opravdový odpočinek je to ideální.
Re: Malá Luka
26. 08. 2008 09:09
Rozhodně si nemyslím,že není v Chorvatsku horší místo,než vila Fis,ale jezdím do Chorvatska především kvůli moři,kdyby mně nezáleželo na přístupu k moři,na čistotě na pláži, na možnosti se večer projít i po setmění nejenom v okruhu 20 metrů kolem vily a v neposlední řadě na riziku,že mně dítě spadne z kopce po cestě pro kamzíky,tak budu taky spokojen.Zcela určitě nevyhledávám šílenosti jako je večer Makarská nebo Vodice,ale vila typu opuštěná hájovna bez možnosti volby nákupu třeba zmrzliny pro děti nebo veky na snídani není rozhodně vhodná dovolená pro rodinu s malými dětmi,ale pro skupinu poustevníků,co se ani koupat v moři nechtějí,ale jen se z útesu rozhlíží do dálky.(Výhled je tam opravdu pěkný!). Pokud ale někdo vyhledává samotu,asi bych to řešil individuálním ubytováním na okraji letovisek v menším domě,kde je málo lidí,já osobně jsem se ve Fisu moc nevyspal.sad smiley
Re: Malá Luka
26. 08. 2008 10:48
.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Vlastulas (01. 09. 2008 10:48).
Re: Malá Luka
26. 08. 2008 12:58
Přesně tak,když jsem byl ve vile Fis,tak jsem přemýšlel,proč někdo(nevím jestli Chorvat nebo Čech) postavil tak velký dům na tak nevhodném místě z hlediska koupání a dostupnosti služeb.Cena pozemku byla asi velmi lákavá,to byl asi hlavní důvod a jestli obsazenost v sezóně se majiteli nezdála,pronajal vilu dvěma českým cestovkám(nebudu jmenovat).Jinak souhlasím v jistém ohledu i s Vlastou01,ubytovat se ve Staniči nad magistrálou nebo v Duče je bláznovství,ledaže by tam stálo ubytování zlomek běžné ceny a tím se nějak vykompenzovaly útrapy při chození k vodě-od silnice na pláž ve Staniči přesně 200 schodů.Lidi ,co bydlí nad magistrálou, jsou chudáci a nemyslím to zle, ale soucitně.V Brele-Stomarici jsem taky zažil obrovský kopec, ale z důvodu špatné dostupnosti jsme si alespoň užili nádherné poloprázdné plážičky s WC,dvěmi hospůdkami pod borovicemi a zmrzlinou. U Fisu není nic.(nebo aspoň před třemi roky nebylo).Jedna hospoda+ zmrzlina kilometr nalevo na pláž ve Staniči přebrodit,druhá hospoda + zmrzlina napravo kilometr na pláž v Malé Luce přeskákat.Anebo nahoru na magistrálu a po silnici po úzkém chodníčku do Staniči.Zpátky již potmě proti kamionům-adrenalinový zážitek.eye popping smileyeye popping smileyeye popping smileyeye popping smileyeye popping smiley
Re: Malá Luka
28. 08. 2008 22:09
Vlasta01: Jasně že je Malá Luka krásná pláž. Konečně to tu někdo napsal, musím s Vámi jen souhlasit. Byli jsme tam asi týden po Vás ;-)

Nicméně jinak se zde stále dost bavím :-) Já nevím ale připadá mi, že nick Vlastulas a Revis debatují úplně o jiném místě :-) Ne, dobře, dáma s nickem Vlastulas byla minulý rok asi velmi nespokojená, protože aby po roce byla "obden" aktérem diskuze o vile Fis, to už teda muselo být něco... Já Vám to neberu, moje zkušenost je o 180° opačná, ale nechápu jednu věc. U nás se říká: Líná huba, holý neštěstí. Já bych se ubytovat "ve sklepě" nenechal, myslím že stačilo trošku oponovat (i když s tím sklepem se mi to taky nezdá :-) ), myslím že se dá vždy a s každým nějakým způsobem domluvit, ne? :-d

Dále bych reagoval na KATASTROFU za 16tis. :-) Podle letošního katalogu byla vila FIS za 3.950 Kč na osobu v hlavní sezóně, tudíž jste byli asi 4 osoby. Promiň, předem se omlouvám, jelikož Vás asi opět namíchnu, ale 3.950 Kč se Vám zdá na týden za osobu hodně? :-d Nevím no, ale třeba kemp ATC Merkur (Pasohlávky), kdo znáte, 4-lůžkový bungalov za 1.560/noc, to je 10.920 Kč na týden, + osoba nad 12 let 60 Kč/den, děti od 3 do 12 let 30 Kč/den. Rekreační poplatek za osobu na den a parkovné za auto už si nevzpomínám :-) To jen takové doporučení třeba na příští sezónu...

Co se ručníků týče, pokud by na pláži Malá Luka nebo Staniči nebylo místo, hlásím se mezi ty, kteří by ty ručníky taky odhodili. Protože mi to připadá dost nefér, aby si tam někdo večer dal ručníky a druhý den odpoledne se přišel zchladit!, to se na mě nezlobte! Naštěstí i přes hlavní sezónu bylo na obou dvou plážích dost místa a to i když jsme šli na pláž až v poledne. A to brodění :-) to je fakt hustý ... tím myslíte ty 3 kroky v deseticentimetrové hloubce skrze špatně umístěný balvan? :-) ooouu :-)

No nic, takových hlášek je tady spousta a byl bych tady asi do rána, kdybych měl na veškeré zvonky tady reagovat. Asi se tam musí každý podívat sám a sám si udělat názor, protože tohle fórum rozhodně nic s korektností společnýho nemá. Každopádně děkuji dvoum výše uvedeným za pobavení, přeji fajn den :-)))))
Re: Malá Luka
29. 08. 2008 07:50
?



Upraveno 2krát. Naposledy upravil Vlastulas (01. 09. 2008 10:47).
Re: Malá Luka
29. 08. 2008 22:32
Myslela jsem, že už na toto téma nebudu reagovat, protože letošní dovolená se nám vydařila naprosto úžasně a vzpomínky na Malou luku i vilu FIS mám jen dobré, ale nedá mi to. Musím se paní "Vlastulas" zeptat proč svoje špatné zkušenosti s tímto místem nenapsala už loni. Nás by to asi stejně neodradilo,protože se nám toto místo na fotkách moc líbilo a bylo z nich i docela dobře poznat, že je to vila typu "opuštěná hájovna". Máme sice rádi klid,ale ne úplné mrtvo a tady jsme letos poznali spoustu milých lidí,takže vůbec nebylo potřeba utíkat za nočním životem jinam. Byli to lidé, kteří na tomto místě strávili dovolenou loni a opět se vrátili!
Já tedy osobně, pokud bych zažila takové hrůzy, bych to do světa vykřičela hned a varovala bych tím ostatní a nečekala bych rok až někdo jiný toto téma nakousne.
Re: Malá Luka
30. 08. 2008 09:22
Tak nevím, pane KydarBrno,mně to připadá,jako bych úmyslně lhal,kolem balvanu je vody po kolena a já mám 185 cm,klouže to tam jako sviňa a když jsou vlny,tak tam prostě neprojdete.Jinak tady jsem našel recenzi http://chorvatsko..../hotely/fis/.Na těchto stránkách máte obrázky http://www..../letni-pobyty/zahranicni/chorvatsko/omisska-riviera/villa-fis-mala-luka/ ,na obrázku 19 je vidět,jak je to daleko na pláž ve Staniči a na obrázku 21 na pláž do Malé Luky.Vybavení v přízemí na boku vily jsem rozhodně neměl jako na obrázcích,horní pokoje nebo apartmány s klimatizací budou asi za jinou cenu,jedině nahoře je vidět přes borovice na moře.Vlastní fotky použít nemůžu,tak ať si každý udělá vlastní názor z oficiálních fotek CK.
Re: Malá Luka
31. 08. 2008 14:55
.



Upraveno 3krát. Naposledy upravil Vlastulas (01. 09. 2008 12:31).
Re: Malá Luka
11. 09. 2008 15:51
ttp://www.chorvatske.cz/chorvatsko-phorum/default.asp?stav=vypis_full&id_rubriky=2&id_uzlu=13245
Je potřeba se podívat i jinam.
[chorvatsko....]



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Vlastulas (12. 09. 2008 14:31).
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 211
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.