Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Černá Hora s Kovotourem

Autor Naďa P. 
Černá Hora s Kovotourem
02. 07. 2006 21:03
Dobrý den,
nebyli jste někdo v současné době v Černé Hoře s Kovotourem. Mají docela levné last minute zájezdy - letecky. Zajímalo by mě, kde je nejméně lidí a trochu stínu na pláži. A celkově vaše dojmy.
Moc děkuji!
Jindra
Re: Černá Hora s Kovotourem
09. 07. 2006 13:49
S Kovotourem jsem nikdy v Černé Hoře nebyl. Každý rok však zajíždíme do ČH autem z Chorvatska. Nevím, kam jedete. Nejčastěji se nabízí Budva, Herceg Novi, Igalo, Sutomore, Bar, Ulcinj. Nejhezčí je Budva, má hezký historický střed (stari grad) a je zde i rušný noční život. Pláže v Černé Hoře nejsou narozdíl od Chorvatska stíněny borovicemi, je nutný slunečník. Přesto jsou hezké, a to drobně oblázkové nebo písčité. Některé jsou dost zaplněné, a to zvlášťve velkých městech a blízkosti rekreačních středisek, při ochotě přesunout se pěšky o něco dále lze najít i klidnější místa. Narozdíl od Chorvatska je z celého pobřeží ČH výhled na širé moře.
Re: Černá Hora s Kovotourem
09. 07. 2006 14:26
Děkuji za odpověď.
Nakonec jsem se rozhodla opět pro Chorvatsko do Drveniku - busem.
Katka 1.
Re: Černá Hora s Kovotourem
12. 07. 2006 15:35
Chorvatsko se mi líbí víc.Vrátila jsem se z Černé Hory, pár dnů jsme strávili i na Makarské. V Černé Hoře jsem se setkala se špatnými službami, s vysokými cenami...Teprve se učí.Navíc je to dálka. Chorvatsko super.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 218
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.