Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Srpen v Chorvatsku-problém s ubytováním?

Autor PavelS 
Srpen v Chorvatsku-problém s ubytováním?
14. 06. 2006 08:40
Zdravím a mám asi jednu možná hloupou otázku. Mohu bez obav vyjet v polovině srpna do Chorvatska s tím že najdu bez problémů ubytování v soukromí i v této době, kdy vrcholí nápor Italů, Němců atd.?? Jedu poprvé po dlouhé době (já+manželka+1,5letý syn), chceme strávit týden dovolené, místo kam pojedeme zatím zvažujeme. Prosím o doporučení zkušených cestovatelů, zda by mohl být problém a jak velký se sehnáním odpovídajícího ubytování.
Předem děkuji
Re: Srpen v Chorvatsku-problém s ubytováním?
14. 06. 2006 09:00
Každoročně vyjíždíme kolem poloviny srpna a nikdy problém nebyl,mluvím o Dalmácii,jak je to na Istrii nevím ale pravidelně za dovolenou vystřídáme tři lokality a apartmánů je na výběr smiling smiley Takže se toho hlavně nebátspinning smiley sticking its tongue out H.S.
Re: Srpen v Chorvatsku-problém s ubytováním?
14. 06. 2006 09:24
Nápor je do 20.8. pak už to upadá. nejhorší je 1-15.8.
euroregion - cestovani - brela tam najdes nasi adresu Ivanac
Jet "na blint" s 1,5 letým dítětem je dost odvaha!!!!!Nedovedu si představit shánět ubytování s dítětem v autě.Ze zoufalství pak vemete cokoliv i drahé nebo daleko od moře,jen aby už proboha dítě přestalo vřískat.To je můj názor.
Přeji pevné nervy!!!!!!!!!!!!§
Re: Srpen v Chorvatsku-problém s ubytováním?
22. 06. 2006 12:23
S malymi detmi to treba zvazit. V sezone urcite treba pocitat, ze najst ubytovanie tak aby sa vam pacilo moze chvilku trvat. Moze sa napr. stat, ze kompetetny majitel nie je na mieste atd.
Můžu to potvrdit, vloni jsme jeli se synem skoro dvouletým a sháněli jsme jednu noc jen na přespání a když mi vřískal za zády že chce za mnou, je to síla a brali jsme co se namanulo i drahé z jedné strany rušná ulice z druhé jsme hleděli do břehu! Jedna noc se dá přežít, ale celý pobyt, no nevím. Měli jsme zbytek pobytu objednaný delší dobu přes cestovku a druhý den jsme dorazili na místo! Cestovky jsou drahé, ale na internetu se dá sehnat ubytování a domluvit se telefonicky nebo mailem přímo s domácími!
PavelS:hodně záleží na místě kam jedete.Na neurčitou otézku nelze konkrétně odpovědět.Pokud zůstanete v apartmánu alespoň 7 nocí,nebudete mít problém ani v srpnu,ale nemusí být volný právě ten apartmán,který uvidíte jako první.Záleží taky na tom,jaký den vyjíždíte.Nejvíce jsou "profiltrované"apartmány v neděli,domácí,kteří mají ještě v neděli volno rádi ustoupí v počtu dnů i ceně.
WWW.APARTMANI-RONCEVIC.COM
BIOGRAD NA MORU
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 198
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.