Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Autem podél pobřeží ... kde zastavovat ať něco poznáme?

Autor Ivulinka 
Autem podél pobřeží ... kde zastavovat ať něco poznáme?
07. 06. 2006 19:06
Ahoj, jedeme do Chorvatska autem a protože vlastníme kabriolet, pojedeme kolem pobřeží. Máme stanoveno pár pevných bodů kam se chceme podívat, ale pořád to nemáme uzavřeno. Rádi bychom někde zůstali jen na obhlídku přes den, jinde i přes noc a ještě jinde třeba pár dní. Ubytování jak se bude dařit smiling smiley Mohli byste prosím někdo poradit které místa bychom neměli vynechat? Chtěli bychom nějaký pořádný noční život, kde si vybijeme energii a pak také odpočinek na krásné pláži ... Pokud budete mít někdo s takovouto dovolenou zkušenosti, budu ráda za každou radu. Děkuji
Nevím odkud kam až jedete ale doporučuji NP Krka,Bašku Vodu,Makarskou,Trogir,Split,na Istrii Poreč,Rabac,dole Neum-to je Bosna-Dubrovník,ostrv čiovo ale nejlepší je to bez cíle a kde se vám bude líbit zastavte.Je tam toho dost,tak mějte prachy a dostatečně dlohou dovolenou dá se tam pohybovat půl roku.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 203
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.