Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

klidné místo - klidně vesnice na pobřeží

Autor lukuca 
klidné místo - klidně vesnice na pobřeží
03. 06. 2006 12:13
Ahoj, znáte někdo místo s čistou pláží a mořem kde klidně v noci chcípnul pes? Může to být i vesnice, kde by se dalo sehnat ubytování v soukromí až na místě(půlka července). Díky
To je těžký , musíš jet a doufat ,že bude někde prázdno.
Re: klidné místo - klidně vesnice na pobřeží
03. 06. 2006 19:22
lukuco, najdi si na seznamu UBYTOVÁNÍ, potom nit DRAŠNICE /jižní část Makarské/. Je to malá vesnice ale když kousek popojdeš, tak jsou tam krásné plážičky. Ubytování bys tam mohla sehnat.
Lukuco,je to Lukovo, kousek pod Senjem.....tady opravdu chcípl pes.Ale mě to nevadilo.
Re: klidné místo - klidně vesnice na pobřeží
03. 06. 2006 22:51
Ja doporucuji Zecevo(stare) mezi Primostenem a Rogoznici. V roce 2004 zacatkem zari maximalni spokojenost.
Re: klidné místo - klidně vesnice na pobřeží
03. 06. 2006 22:58
Zećevo je super!!!!thumbs upthumbs upthumbs up
Re: klidné místo - klidně vesnice na pobřeží
04. 06. 2006 15:39
Přátelé, lukuca má rok a půl starého synka. Musíme jí nabídnout něco jiného. Navrhuji BRELU-JAKIRUŠU.
V Drašnici jsem byl v 1999 a bylo to takové divné cikánské ležení. Letos jedu po pátý do Mimice, je tam vcelku klid. Chce to ale najít ubytování ve směru od Omiše za tunelem po celý pravý straně pod magistrálou.Sice je to trochu z kopce (kde není?), ale jsou tam malý plážičky s krásným výhledem na Biokovo , čistá voda, i nějaký škeble na šňorchlování ...
Re: klidné místo - klidně vesnice na pobřeží
05. 06. 2006 08:27
Ostrov Mljet Saplunara 3 písečné pláže a 2 chcíplí psigrinning smileygrinning smileythumbs up smiley
Doporočuji ostrov Čiovo hned první vesnice se jmenuje Arbania dobré ceny,pohodoví lidé,čisté moře v noci klid,je blízko do Trogiru i do Splitu.
Ciovo ano, ale Arbanii ne... Je to cast ostrova obracena k pevnine. Trogir a jeho pristav je kousek, naproti Kastela... Cistota more je horsi, letadla preletavaji na pristani a opravdu tam chcipl pes... Hlasovala bych spis pro nejaky z Okrugu nebo pro cast zvanou Mavarstica ci Businci, ty posledne dve jmenovane casti jsou klidnejsi a more je ciste...
Re: klidné místo - klidně vesnice na pobřeží
07. 06. 2006 16:22
ahoj... my jedeme za 14 dní na ostrov Šolta don malé rybářské vesničky Maslinica. Tam nám garantujou úplný klid a nejčistší moře. A po tom my toužíme. Split je pár minut člunem za pár kun.
otrov Vrgada 30 km. od Zadaru kousek od Biogradu n. Moru a naproti Pakoštáne, s pakoštáne pravidelné spojení lodí cesta asi 10 min. písčitá pláž a kouzelná vesnička kde opravdu nikdo neni ale při tom večer je tam pár restaurací a pár lidí.
Re: klidné místo - klidně vesnice na pobřeží
07. 06. 2006 18:24
Zečevo je opravdu krása. Jezdím na toto překrásné a klidné místečko už 7let, ale opravdu není vhodné pro takto malé děti.Podle mé zkušenosti s dcerou, od 4let už to zde vyhovuje. Odjíždím už za 10dní a nemohu se dočkat.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 110
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.