Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Ugljan / HOTEL UGLJAN

Autor ban 
ban
Ugljan / HOTEL UGLJAN
29. 05. 2006 18:53
Môžete mi napísať niečo o tomto mieste / hoteli.
Našli sme naň niekoľko pozitívnych reakcií, tak ho máme rezervovaný na týždeň v júli.
Ak nám vie niekto poradiť, kam sa vybrať, aby sme našli malé zátoky, o ktorých sa píše v katalógoch a na ktoré fakultatívne výlety ísť.
Ďakujem smiling smiley
Re: Ugljan / HOTEL UGLJAN
30. 05. 2006 00:15
Hotel je menší tak jako městečko či osada, ráno tam cvičívají erobic za pokukování ostatních rozespalých. Hned za hotelem je klášter. Klidné místo bez velkého ruchu. Výlety tak do Zadaru trajektem, doporučuji se podívat do Kukljice a na průplav Ždrelac na Kornati je to dost daleko. Foto na požádání přes soukromou zprávu, nějaký zlomek mám tady nestíhám to tam dávat. [www.hvar.cz].
Re: Ugljan / HOTEL UGLJAN
18. 06. 2006 18:52
Byla jsem v tomto hotelu vloni v červenci 2005 s kamarádkou. Byly jsme spokojené. Ale je to opravdu malé středisko. Samoobsluha, pár cukráren a restaurací, malá tržnice s docela dobrým výběrem ovoce a zeleniny. Líbil se nám celodenní výlet lodí na Kornati, zaplatily jsme si ho s jídlem, což bylo bezva - nápoje po celou plavbu, svačina, oběd, ovoce, už si vše přesně nepamatuju. Určitě stojí za vidění Zadar - jely jsme samy autobusem do Preka a pak trajektem. Vše v pohodě, od delegáta jsme dostaly i plánek města, přímo v Zadaru lze získat v informacích. Chodily jsme i pěšky po ostrově. Přeju pěknou dovolenou.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 185
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.