Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

ostrov Rab - Lopar nebo Kampor?

Autor lukuca 
ostrov Rab - Lopar nebo Kampor?
19. 05. 2006 14:27

Zdravím, letos se chystáme se známýma na Rab. Máme malé děti (1,5 a 2 roky). Lopar jsme vybrali kvůli písčité pláži. Byl jste tam někdo? Není lepší Kampor? Netoužíme po hluku. Jde nám hlavně o děti. Co ceny ubytování v soukromí? Jedeme na blint.
Ještě jsem se chtěla zeptat na trajekt. Jezdí tam jen z Jablanace? A teda ještě kudy vede nejlepší cesta. Kdyby jste to brali z Prahy. Děkuji a omlouvám se. Je to naše první Chorvatsko
Nemáte někdo tip na slušné ubytování? Jsme 2 rodiny takže nejlíp apartmán s 2 ložnicemi
děkuju




Upraveno 1krát. Naposledy upravil lukuca (19. 05. 2006 14:30).
Re: ostrov Rab - Lopar nebo Kampor?
19. 05. 2006 18:40
Pokud máte děti ,jedte na Lopar ,kemp San Marino.Pronajímají tam luxusní karavany a mobilhemy.Je to tam pro ně ráj se vším všudy.[www.imperial.hr] .Když se trochu budete snažit nějaký ubytování na netu seženete.Pokud jedete na blint,tak určitě seženete ,ale třeba budete dojíždět autem k moři.Trajekt tam jezdí z Jablance a Bašky na Krku.Je tam pěkně ,bude se Vám na Rabu líbit.Já tam byl 6xthumbs up
Re: ostrov Rab - Lopar nebo Kampor?
19. 05. 2006 21:13
díky moc za tip, jedeme od 19. do 29.6. Snad bude teplo
petre
Re: ostrov Rab - Lopar nebo Kampor?
21. 05. 2006 00:14
Spousta informaci najdete na www.lopar.wz.cz. V cervnu bude jeste na Loparu volnych dost apartmanu.....takze na miste neco vhodneho urcite najdete.

Melke plaze s piskem jsou na obou mistech. S malymi detmi je to spis o pristupu k vode. Rajska plaza bude stacit, nebude v cervnu jeste tak plna a blizko jsou vsechny sluzby.....

Cesta na Rab jedine pres Jablanac. Doporucuji na ceste zastavit na prusmyku Vratnik, odkud je prvni pohled na Jadran a je videt i Rab vcetne poloostrova Lopar !




Re: ostrov Rab - Lopar nebo Kampor?
21. 05. 2006 15:05
Když píšete že netoužíte po hluku, tak raději Kampor, pláž je tam menší ale v tom termínu to bude ok. Trajekt z Bašky na Krku ne, je dost drahý a jede tuším 4x za den (provozuje jej Jadrolinija). Takže trajekt z Jablanacu na Mišňjak. Cenu v tomto období cca. 50Euro za 2 pokojový ap. Zde sezóna začíná poměrně brzy velmi vyhledávaný ostrov a hosty nemají nouzi.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 114
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.