Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Žuljana

Autor Irste 
Žuljana
04. 05. 2006 09:57
Nebyl jste někdo na polostrově Pelješac v Žuljaně ? Nemáte někdo kontakty přímo na majitele aprtmánu ?? Díky
Dandy
Re: Žuljana
04. 05. 2006 16:37
Ahoj my jsme byli loni také v ŽUljaně.. Je to velmi příjemné menší letovisko. V místě jsou tři restaurace,pošta, obchůdek s potravinama a turistická kancelář, kde Ti poradí výlety popř. seženou ubytování. My tam jezdíme začátkem prázdnin a v tu dobu se dá sehnat ubytování na "blint", později s tím nemám zkušenosti. My jsme si sehnali ubytování přes internet. Zadali jsme si Žuljana a v jednom z odkazů byl telefon a e-mail na paní z Prahy nebo na pána z Chorvatská(mluví docela dobře česky). Řekli jsme jaký typ ubytování chceme(apartmán u moře) a pro kolik osob.On nám tam zajistil ubytování. Chtěl předem sice poslat zálohu, ale to jsme odmítli, že zaplatíme na místě. Ubytování se nám moc líbí, je to apartmán hned u moře, cena za osobu 12.5 eura. V Žuljaně je velmi příjemná pláž vhodná pro malé děti. My jsme také chodili na pláže vzdálené 5-10 min. Ty byly oblázkové, ale moře nádherně modré. Pokud bys chtěla vidět nějaké fotografie z Žuljany zkus www.captain.cz, tam má někdo docela dost zajímavých fotek z těchto míst. Doma se podívám na tel.spojení s tím pánem z Chorvatská a zítra ho napíšu.
Re: Žuljana
05. 05. 2006 09:06
Díky moc za informace, prave že v sezone je to asi horsi sehnat neco peknyho u more na "blint", chceme ( 2+1) nekde kde jsou pláže pro děti . Budeme moc radi za kontakt na majitele.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

job
Hosté: 212
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.