Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Pula nebo Zadar

Autor kacajs 
Pula nebo Zadar
23. 02. 2006 20:41
Ahoj, potřeboval bych poradit. Mám jet letos do Chorvatska a rozhoduji se mezi Istrii( Pula ) a severní dalmacií ( Zadar ) . Zajímalo by mě jak je to s ubytováním a koupáním. díky.
Re: Pula nebo Zadar
24. 02. 2006 21:43
avatar Re: Pula nebo Zadar
24. 02. 2006 23:13
Pokud by šlo o večerní život tak rozhodně Pula a pokud zase o trochu již exotiky prostředí tak ten Zadar i když i to je ještě málo na jihu..Istrie podobné podnebí jako u nás,včetně vegetace.Čím jižněji tak je ta příroda jaksi jiná-palmy,olejandry,citrony,olivy atd.To nahoře moc neuvidíte.Možná sem tam někde u apartmánu.Pobřeží Istrie je hodně kamenité,kdežto na jihu jsou to vesměs aspoň ty oblázky a někde i písek.Oboje je tak jako celé Chorvatsko krásné.My jsme začínali na Makarské a další rok jsme byli v Pule.Pula má svoje kouzlo hlavně večer.Přeji hezkou dovolenou ať se rozhodnete kamkoliv,budete určitě vzpomínat.

MirekŠi
Re: Pula nebo Zadar
25. 02. 2006 13:59
Jedem se dvěma dětmi (5) a (11), takže noční život nepřipadá v ůvahu,spíše o klidnější prostředí. Když tady čtu příspěvky,tak asi zkusíme jet bez zajištění ubytování a sehnat něco až tam.
Re: Pula nebo Zadar
25. 02. 2006 16:52
Záleží také v jakém termínu pojedete, protože i na Istrii je pěkně.Ubytování se dvěma dětmi bych si asi zajistil v těchto oblastech předem.Něco jiného je to dole kolem Omiše a za Makarskou.
Re: Pula nebo Zadar
26. 02. 2006 15:24
uvijek Zadar, dobar smještaj za malo kuna
Re: Pula nebo Zadar
04. 03. 2006 14:04
vřele mohu doporučit pěkný kemp s nádhernou přírodou, bohatým sportovním vyžitím pro celou rodinu. Děti je možné, je -li zájem nechat Chorvatkám studentkám, které pro ně pořádají různé akce (zadara v rámci své praxe), ne li je tam aquapark, velké hřiště na míčové hry,pinčes, trampolína(ta se platí), dětské hřiště atp. Možnost výletů lodí na okolní ostrovy, krásné procházky podél pobřeží, noční koupání na osvětlené pláži a výlety na kolech nebo kolečk. bruslích.. Vše, jak má správná dovolená být.
ahoj a přeji správnou volbu
koala
Re: Pula nebo Zadar
16. 03. 2006 14:41
Jednoznačně Pula. Krásné město, spousta možností, skvělé koupání na Verudele a 800 km od Prahy
rena
Re: Pula nebo Zadar
17. 03. 2006 11:35
Pula, my tam chodíme už 6 rokov. Minulý rok sme vyskúšali Dalmáciu ale tento rok opäť zvíťazila PULA. Lepšie povedané 3km od puly - Pješčana Uvala



Upraveno 2krát. Naposledy upravil (22. 03. 2006 12:03).
Re: Pula nebo Zadar
17. 03. 2006 12:12
Pakoštane,kousek od Zadaru,pěkná příroda,ubytování v apt.za solidní cenu(vždy na výběr)Pro děti promenáda.Kousek(asi dva km.je Vransko jezero)možnost rybolovu.Aby to nevypadalo jako reklama už končim. H.S.thumbs upcool smiley
Re: Pula nebo Zadar
21. 03. 2006 19:22
Ahoj.Můžu vřele doporučit PULU.Máme 3 děti a byli jsme jak v Zadaru,tak v Pule.Spíše bych navrhoval ubytování u Puly a do města si zajet nejlépe místní dopravou.I když u kolosea za parkem u bytovek se dá ráno zadarmo zaparkovat i autem.Ubytování si sehnat v Pula-Verudela,Pjescana Uvala,Medulin.Je to tak cca.5 km.do Puly.Nebo dále-Premantura,Fažana.Pula je na výlety,ne na koupání.My jsme se ubytovali v Medulinu.Byli jsme vcelku spokojeni a z Puly unešeni.V Zadaru jsme byli minulý rok.Na okraji města Zadar-Diklo.Městskou dopravou do města na výlety.Výborné ubytování ve třetí řadě.Naprostý klid v klidné části města.Komáři!Koupaní pro nenáročné,voda čistá.Ale není to to pravé ořechové!
Re: Pula nebo Zadar
21. 03. 2006 19:30
Zadar má možná hezčí to historické centrum, jinak to je asi na stejno. Koupání určitě Pula.
Re: okolí Zadaru
09. 04. 2006 20:22
Dobrý den, máme ani ne dvouletého chlapečka,kterému zjistili astma někdy před 14 dny a protože bychom s ním rádi k moři, jenže jsme s takovým výdajem nepočítaly, tak se chci zeptat na nějaký tip za rozumnou cenu.Poradíte?Nebo nějaké ty dobré stránky jak tu píšete....prosím prosím :-) Vypadá to,že by s námi jeli i známý se stejně starou holčičkou,tak by byl dobrý nějaký apartmán v místě,kde je dobrý vstup do vody pro takhle malé děti.Nemůžeme si však dát víc než 50 EURO za noc za apartmán pro nás všechny...poraďte prosím.
Díky Milča
Dobrý den, chtěly bychom jet ve 4 lidech a dvě dvouleté děti třeba někam z Zadaru.Poradíte?Nebo nějaké ty dobré stránky jak tu píšete....prosím prosím :-) Zjistila jsem,že se většinou platí apartmán jako takový,ne počet lidí,my si však nemůžeme dovolit dát víc než 50 EURO za noc za apartmán pro nás všechny...poraďte prosím,jestli máte dobrý kontakt třeba přímo na pronajímatele.
Díky Miluš
Re: okolí Zadaru
10. 04. 2006 17:06
Na Astma mi doporučili Dalmacii, přímo Brela jsou klimaticke lazne, ale je dražší. Mestecko Pisak je hned vedle a ceny jsou přijatelné. My jsme zatim byli s cestovkou nebot mala ma lehle potize s ledvinami a vim, ze se o nas majitelka cestovky vzdy postara, kdyby bylo potreba. Doufam, ze ani letos to potreba nebude. Poslala jsem Vam kontakt na jejich stranky na e-mail, jejich APP jsou super, kazdy pokoj ma vlastni koupelnu. Pokud by Vas neco zajimalo, klidne se ptejte, jinak si urcite neco vyberete a preji krasnou dovcu. Hankawinking smiley
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 215
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.