Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Rabac-Hedera, Mimosa (ubytování, pláž)

Autor Laďka 
Laďka
Rabac-Hedera, Mimosa (ubytování, pláž)
23. 02. 2006 08:11
Dobrý den, mohl by někdo napsat o tom, jak byl zde spokojený? Vybrali jsme si tento hotel kvůli malé dceři. Na fotografiích to vypadá pěkně, ale máte s těmito hotely někdo zkušenost? Co jste říkali na pláž? Jedeme tam v červnu.
A ještě jeden dotaz. Je tam v okolí (tak do 5km) nějaká pláž, kde je málo lidí, čisté moře a taková více přírodní? To až nás omrzí nával před hotelem. :-)
Re: Rabac-Hedera, Mimosa (ubytování, pláž)
23. 02. 2006 17:46
Pláž u těchto hotelů a kempu nic moc... nejlepší pláže jsou u Girandelly, Lanterny atd.. Místo s málo lidma není problém najít.
Re: Rabac-Hedera, Mimosa (ubytování, pláž)
27. 02. 2006 07:27
Do těhle hotelů ne. Nevím jak jsou uvnitř. ale to okolí nic moc. jsou v centru a lidi se koupou pomalu mezi loděma a navíc jestli by vám nevadilo že by na vás civěli turisti, který se tu neustále prochází je totiž hotel-promenáda-pláž.můžete být v tomhle hotelu, ale na dobrou pláž to je tak 30 min. pěšky.jednoznačně hotely girandella, pluton nebo neptun...
V Mimoze jsem byla tak před 10 lety a co si pamatuji, tak jsme chodili také raději těch 30 min pěšky na lepší pláže, než být před hotelem.
My tam chceme ject jen kvůli dceři. Bude jí pět. Takže podle toho co vidím na obrázku to vypadá dobře (bazény, spíše rodinný hotel) Je pravda podle mého vkusu to není.:-) Chtěla jsem jen vědět vaše názory, ať víme na co se připravit.Vloni jsme byli v Selcích a malá tam neměla žádné kamarády, protože jsme špatně vybrali hotel(důchodci) Nebyli tam ani na pláži žádné děti.Takže proto tenhle. Dříve jsme jezdili na Makarskou, takže určitě po dvou dnech budeme raději chodit jinam než na pláž před hotelem. :-) Díky za vaše názory.
Re: Rabac-Hedera, Mimosa (ubytování, pláž)
01. 03. 2006 07:39
Dobrej hotel je neptun a pluton. Kousek na krásný pláže, dál od centra cca. 20 min pěšky nádhernou procházkou. U hotelu je bazén s dětským brouzdalištěm a a je tam i mladší generace a navíc okolo jsou pavilony hotelu girandella. My tam byli s dcerkou, který byly 4 a byla spokojená. v hotelu dělaj skvělou zmrzlinu thumbs up winking smiley

jinak důchodců je v rabacu požehnaně, hlavně skopčáků...

jinak přeju příjemnou dovolenou a a´t vybereš dobře....



Upraveno 2krát. Naposledy upravil astrid (01. 03. 2006 07:41).
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 81
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.