Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Depandensy Punta Vodice

Autor bene 
bene
Depandensy Punta Vodice
17. 02. 2006 15:38
Byl tam někdo teď, nebo minulou sezonu. Zajímá mě ubytování, jídlo, pláž atd. Dík za každý postřeh. Jedeme tam letos, koncem srpna.
Re: Depandensy Punta Vodice
17. 02. 2006 22:53
ahoj, já jezdím kousek do Vodice do takové malé klidné vesničky Tribunj a do Vodice jezdíme jen pokud chceme nějakou joooo zábavu, skutry, banány, palačinky, krafne smiling smiley) ale je tam dost lidí...pop ravdě bych tam celou dovču nevydžela (no ale to asi nechcete slyšet), taky loni tu někdo psal, že by do Vodice nikdy nejel, ale každý hledá něco jiného, někdo klid a někdo zábavu smiling smiley pretty.woman@ladymail.cz
Re: Depandensy Punta Vodice
18. 02. 2006 10:37
Ve Vodicích jsem bydlel v apartmánu cca 100 metrů od nich říkal jsem si, v nich bych opravdu bydlet nechtěl. Při pohledu na ně mě napadlo jediné - králíkárna pro turisty. Samotný hotel Punta nevypadal až tak špatně - ovšem tyto betonové krychličky depandence mi připomínali kotce na přespání, a to nejsem žádným odpůrcem dovolené v hotelech. Pláž před hotelem také nic moc, hlava na hlavě - lépe vypadaly pláže na druhé straně Vodic před hotelem tuším Olympia, já rád jezdil lodí na Prvic kde byl božský klid. Vodice jsou určitě velmi živé městečko se svým kouzlem, být náctiletý určitě se tam vyřádím, noční život, víno ...ovšem představu klidné rodinné dovolené si s tímto místem nedokážu nijak spojit.
Re: Depandensy Punta Vodice
18. 02. 2006 16:57
Hotel i dep. Punta jsou po kompletní rekonstrukci takže doporučuji využít komfort **** resortu (tuším, že taková králíkárna to letos už nebude) doporučuji i hotel Olympia, kde je lepší, oblázková pláž, hotel je nově otevřený a má bazén, vynikající služby na úrovni.
bene
Re: Depandensy Punta Vodice
23. 02. 2006 17:38
Tak teď nevím. Některé cestovky píší že depandensy mají **, jiné cestovky uvádí**** t.j. se SAT/TV,klimatizace, neřekne mi někdo jak to je?



Upraveno 1krát. Naposledy upravil (23. 02. 2006 17:39).
Re: Depandensy Punta Vodice
01. 03. 2006 12:20
Depandensy sú totiž tri. Len jeden má SAT TV a bazén a ten sa mi zdá i viac udržiavaný, ale myslím, že aj ten je bez klimatizácie.
Čo sa týka stravy je síce polpenzia ( aj nápoje), ale v množstve i kvalite postačuje na celý deň.
Vo Vodiciach radsej hladajte hotel Imperial a jeho depandansy, pripadne vilky. Je to na druhej /juznej/ strane Vodic. Je to tam omnoho krajsie! a cenovo porovnatelne. V depandasoch sa da ubytovat s 2 detmi
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 169
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.