Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Chorvátske ostrovy

Autor siska 
Chorvátske ostrovy
28. 06. 2014 14:33
Re: Chorvátske ostrovy
16. 04. 2016 14:50
Pozdravljam sve ljubitelje Jadranske 2016, ja dugo volim otok Mali Losinj, razlog je u neposrednoj blizini ČR, lijep čist i zdrav okoliš, u kampu Čikat drugu godinu savršen vodeni park, preporučiti ja Vam i svima želim lijepo ljeto.

Doufám, že překladač maká spolehlivě, doporučuji a mohu doporučit. Pro prcky i dospělé výborné, vědí, jak na to. Doufejme jen, že v klidu projedeme hranice.
Míra
Re: Chorvátske ostrovy
17. 04. 2016 22:34
Ostrov Lošinj miluji stejně jako vy pro jeho nádhery.
Tímto si přeji poslat vzkaz všem, kdo mají obavy z klidného průjezdu hranictongue sticking out smileyřed 10ti dny jsem jela zcela běžným způsobem jak jsem léta zvyklá. To stejné čeká jistě i ostatní návštěvníky.
Re: Chorvátske ostrovy
21. 05. 2016 15:06
Po dlooooouhé odmlce jsem opět navštívila forum a prosím všechny, kdo byli na Korčule, o informace. Jedeme za 25 dní do Karbuni. Nechceme brát mnoho jídla ,proto bych uvítala rady kde nakoupit nebo se levně najíst. Myslím na celém ostrově. A taky co stojí za návštěvu. Moc díky
avatar Re: Chorvátske ostrovy
23. 05. 2016 09:01
Levně můžeš nakupovat v supermarketu před Vela Lukou (je to na kopci, než začneš sjíždět do VL) a nebo ve městě Korčula v novém obchodním centru. Také je to v 1/2 kopce, než sjedeš do města Korčula. Placené parkoviště tam není a tak se nechá u obchodu odstavit auto a těch 5 minut cesty okolo školy při silnici, nebo městskými uličkami do starého města není problém.
Samozřejmě ve městech Vela Luka a Korčula se také nechá nakoupit, ale ceny jsou tam dražší kvůli tomu, že tam nakupují posádky lodí, které nikam daleko nechodí na nákupy. Jinak na Korčule navštívit určitě staré město, Vela Luku a jeskyni nad VL, město Blato, Pupnatskou Luku - nádherná pláž, a na druhé straně ostrova určitě písečné pláže na Lumbardě. Taktéž není problém se nechat převést na Pelješac.
Re: Chorvátske ostrovy
23. 05. 2016 10:02
Byli jsme na Korčule loni a za návštěvu rozhodně stojí vyhlídka, Forteca, kousek za V.Lukou. směrem na Blato je u nákupáku jedna odbočka vpravo, tou né až tou další. Je to na kopci, nádherný výhled skoro přes celý ostrov, zbytky opevnění...dojem jen trošku kazí televizní vysílač smiling smiley . Dojete tam normálně autem. Taktéž dělají výlety z V.L. na ostrov Proizd - neobydlený,nádherné pláže, minimum lidí, průzračná voda...
Re: Chorvátske ostrovy
24. 05. 2016 02:21
Díky RadekK i Sarah za tipy.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 148
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.