Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Kde jsou apartmány hned u pláže vhodné pro děti?

Autor Adult 
Kde jsou apartmány hned u pláže vhodné pro děti?
22. 06. 2014 13:45
Nějak nevím, kam zařadit dotaz - zda to Ubytování, Míst nebo Pláží. Tak třeba sem :-)

Předem se omlouvám, že zakládám dotaz ve stylu "poraďte, kam jet...", ale vyhledavač jsem použila a nějak jsem pořád bezradná.

Chceme jet s dětmi v září autem a potřebovala bych poradit konkrétní místo (ubytování bych pak třeba už našla), kde jsou apartmány opravdu přímo u pláží. Prostě tak, abych mohla sedět někde v přízemí na terase, koukala se max. 50 metrů na děti, jak si na pláži hrají a nemusela se s nima neustále stěhovat do apartmánu na pláž a zpět. Aby vstup do moře byl pozvolný a mohla bych děti na kraji vody klidně nechat, samozřejmě bych je doprovázela pohledem.

Takže... ubytování hned u pláže. Pláž oblázková. Spíše střední Dalmácie, aby tam v září nebyla ještě kosa. Může to být ostrov, ale nemusí. Pozvolný vstup do moře. Může to být klidnější místo, ale aby tam byla aspoň jedna slušná restaurace, zmrzlinový stánek a obchůdek. Ideálně hřiště pro děti. Pokud by někdo měl tip i na konkrétní ubytování, zlobit se nebudu.

Moc díky. My jezdíme s manželem bez dětí rok co rok do Bolu, ale tam se to pro ty naše kluky vůbec nehodí. Apartmán máme trošku dál, je to tam dálka, vstup je dost prudký... není to ono. A najít jiné místo nějak neumím, i když pátrám.
Re: Kde jsou apartmány hned u pláže vhodné pro děti?
22. 06. 2014 14:41
Za mě bych poradil Tučepi, ulice Kamena. Bydlení hned u pláže (jenom přes místní cestu), můžete tam nakouknout na Google maps - Street view. V sezóně je tam plno, ale v září se jistě něco najde (třeba - tucepi tečka com). Navíc je Tučepi dost velké městečko, aby tam byl v září ještě trochu život. V menších místech často v září "chcíp pes".
Re: Kde jsou apartmány hned u pláže vhodné pro děti?
22. 06. 2014 14:55
Ja myslím že skoro v každej dedinke sa nájdu apartmány priamo na pláži , skôr si vyberte miesto kam chcete ísť a podľa toho preklikávajte jednotlivé apartmány. Ja môžem odporučiť Mimice , zaručene apartám priamo na pláži je napr. Merica , žiadna cesta , z domu rovno na pláž .Dedinka veľmi kľudná a príjemná, chodievame v sezóne a pláž je celkom v pohode , deti si tam prídu na svoje , sú tam kamene skade sa dobre skáče do vody yawning smiley) Reštaurácie , obchodík, zmrzlináreň všetko po ruke . Akurát to detské ihrisko chýba, v tomto smere asi lepšie a oveľa rušnejšie Tučepi tam je jedno detské ihrisko aj priamo na pláži resp. pri prístave .
Re: Kde jsou apartmány hned u pláže vhodné pro děti?
23. 06. 2014 09:28
Díky moc oběma. Je pravda, že třeba 2. týden v září by mohlo být všude už relativně málo lidí, tak si můžem troufnout i do většího městečka bez obav, že by tam byly davy. To mě nějak nenapadlo winking smiley Na oba tipy se podívám.

Asi si dám jeden večer čas a budu pročítat fórum ještě víc "pořádně".
Re: Kde jsou apartmány hned u pláže vhodné pro děti?
23. 06. 2014 09:31
Ještě mě napadá takový dotaz, při pohledu na mapu - vím, že se říká, že v září jet "níže", ale kde to "níže" začíná? Zadar je ještě přístupný - Zadar a níže? Nebo raději Spli a níže?
Re: Kde jsou apartmány hned u pláže vhodné pro děti?
23. 06. 2014 11:08
Za mňa jednoznačne Split a "níže" yawning smiley) Najlepšie Omiš a nižšie , aj keď neviem ako s počasím možno je to rovnaké ale kôli krajšiemu moru a pobrežiu by som vyberala mestečko na Omišskej alebo Makarskej riviére.
avatar Re: Kde jsou apartmány hned u pláže vhodné pro děti?
23. 06. 2014 13:08
Určitě čím víc na jih není jenom tepleji, ale i je to tam krásnější.

________________________________________________________________________________________________________________________________
Molunat 1986, Novigrad 1990, 4x Crekvenice 1991-1994, 10x Nerezine 1995-2005, Zlarin 1997, Žuljana 1998, Paklenica 2008, Pelješac Luka Dubrava 2011-2015, Fajana 2017, Crekvenica 2019, Lošinj Sveti Jakov 2020, Pag Šimuni 2023
Re: Kde jsou apartmány hned u pláže vhodné pro děti?
24. 06. 2014 09:25
V Omiši byly dvě moje kamarádky. Nevím přesně kde. Jedna to moc chválila. Druhá nadávala, že bydleli n ěkde vedle ústí řeky do moře a že to moře bylo ledové.

Ale Omiši bych se nebránila :-) Vůbec ne. To je naproti Brači, že? To bysme byli "skoro doma" :-)
No ono jde taky o tu cestu s těma prckama. Čím je to kratší, tím lepší.

Ještě mi bylo doporučeno Sv. Filip i Jakov.
Re: Kde jsou apartmány hned u pláže vhodné pro děti?
28. 06. 2014 14:34
No, takže to vypadá, že asi fakt pojedeme někam na Makarskou, plus minus.

Já jsem si zatím vytipovala samotnou Makarskou, Tučepi, Baška Voda. Případně Mimice, ale to nevím, zda už tam nebude v září fakt pusto. Začnu si tu pročítat diskuze na tahle tři místa a vytipovávat si konkrétní pláže a ubytování.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 188
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.