Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Duga Uvala

Autor Janka86 
Duga Uvala
07. 03. 2014 12:52
Ahoj,

byl nekdo v letovisku Duga Uvala? Mame rezervovane studio v Apartments Hostin. Byl tam uz nekdo? Jake to tam je? Jak daleko je na nakupy, nejaky obchod by snad mel byt v blizkem hotelu, je mozne v hotelu vyuzivat treba bazen a jine sportovni vyziti? Dik za info.

Janka86
Re: Duga Uvala
14. 04. 2014 17:18
Ahoj, v Duga Uvala jsme byli s rodinou cca před 8-mi lety asi také ve studiu Hostin (Labineca), matně si na to vzpomínám, právě jsme dodělali barák, dcera byla malá, tak jsme chtěli něco blízko od ČR, a aby tam nebyly skály a betonová plata. Toto místo je celkem hezké (na Istrii je to super, uzavřená zátoka, kde nefouká, malé oblázky, mírně se svažující vstup do vody). My jsme tam byli začátkem sezony na konci června, a všeho tam bylo tak akorát. V sezoně tam bude deka na dece, ale kde v HR není. Bazénový komplex jsme měli v ceně, pro naše malé děti (v té době 2+7) to bylo super, včetně lehátek. Samoobsluha se základ. potravinami byla ve vestibulu hotelu a nějaké ty stánky. V plné sezoně tam ale musí být masakr lidí.... Jinak je to kousek do krásné Puly, doporučuji, jedno z nejkrásnějších měst v HR, včetně památek jako např. koloseum atd......
Jelikož jsme už byli asi na 20 místech v HR, tak jsou lepší místa, ale většinou je to daleko více km. Z výše popsaných důvodů je to hezké místo. Byli jsme tam spokojeni.
Re: Duga Uvala
16. 06. 2014 09:42
fabio napsal(a):
-
> Jelikož jsme už byli asi na 20 místech v HR, tak
> jsou lepší místa, ale většinou je to daleko více
> km. Z výše popsaných důvodů je to hezké místo.
> Byli jsme tam spokojeni.



Ja do Chorvatska jedu uz po seste. projela jsem cele pobrezi od Stari Grad- Paklenica na jih az po Dubrovnik, jen Istrie mi chybela, pro to letos Istrie. Chtela jsem prvni Medulin nebo Porec, Rovinj, ale tam je to dost drahy a Duga Uvala mela priznivou cenu( 3 luzkove studio s vyhledem na more za 32 eur/studio)

Jedeme tuto stredu. Ma jeste nekdo dalsi zkusenosti s timto mistem?

Janka86
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 92
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.