Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Někde kde to žije a dá se zároveň šnorhlovat.....

Autor Kinder 
Dá někdo tip na místo, kde se dá trávit dovolená, kde to trochu žije, je tam nějaká slušná pláž, kde se dá šnorchlovat, hezké apartmány. prostě dovolená pro partu mladých lidí, kteří si po vykoupání v moři rádi sednou na terásku apartmánu, něco popijí a pak vyrazí na noční obchůzku města, na nějaký trh, dají si o půlnoci zmrzlinu atd. snad víte co myslíme prostě aby bylo kam večer vyrazit. nepotřebujeme noční klid.....
V Chorvatsku snorchluju celou dovolenou (letos to odnesly totalnim spalenim moje zada). Zatim jsem mel moznost vyzkouset jak to vypada okolo Duce. Jsou zde mirne vstupy do more. Je tu hodne pisecnych plazi. Samozrejme tu podvodniho zivota moc neni:-( Osobne beru snorchlovani a potapeni jako krasne odreagovani. Takze i pres chudost more si v nem vzdycky snazim neco najit:-) Jinak to v okoli Duce docela zije. Stanky, obchudky, restaurace..... Takze hodnoceni: na podmorske badani to tu neni spatne. Jenom si kazdy musi najit to co mu vyhovuje;-)
Ahoj
zkus Vodici u Šibenika, to je ráj na palby a na vše ostatní. Cesta je super dálniční sjezd je 20km. Ubytuj se v Srime je to vesnice, která navazuje, domy přímo u moře. Super prvotřídní disco jméno je Hacienda. bob
Re: Někde kde to žije a dá se zároveň šnorhlovat.....
14. 09. 2005 17:56
Dětˇátko, zaspal jsi dobu, dneska už to tam moc nežije nikde. Mrkni do kalendáře, prázdniny skončily. Ale má to zase výhodu, není tam tlačenice.
Tak to je pro rebe ideální Biograd na Moru,Přes den můžeš šnorchlovat nebo zajet trajektem naproti na Pašman kde je přírodní pláž,a večer zapařit na promenádě až do rána,nebo jít na diskotéku.
Re: Někde kde to žije a dá se zároveň šnorhlovat.....
14. 12. 2005 18:59
Pohled do modrých hlubin je vždy balzám na duši.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 173
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.