Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Zajímavá místa na Brači

Autor Palo 
Zajímavá místa na Brači
09. 08. 2005 13:49
Ahojte! Můžete sem napsat Vaše oblíbená místa na Brači (ať již pláže, přírodu či jiná pěkná místa nebo zajímavosti). Díky
Ahoj, vloni jsem byl na Brači v Postiře. Apartman 50 m od moře, přímo vedle známé továrničky na pravé sardinky. Nijak nás to nerušilo, rybina byla cítit jako všude jinde.
Pláž nic moc, ale i přesto jsme se s dcerou vyblbli až dost. Pláž - takový kousíčky, ale za to ten klid, jedna česká rodina jinak Chorvati.
Bylo možno podle libosti najít místo na výběžku pouze pro sebe a na celý den. Městečko malé pár zahrádek ale i banka, obchod atd. Bylo to cca 6 km od hlavního města Supetar, kde to teda opravdu žilo. Pokud tam vyjede skupinka známých tak není co řešit.
dobry den mohl byste mi nekdo doporucit nejake dobre misto k ubytovani na Braci dekuji predem.
Re: Zajímavá místa na Brači
10. 07. 2006 12:50
Vcera jsem se vratil z Brače, byl jsem v Bolu. Je to pekny a zajimavy ostrov. Byl jsem v Chorvatsku poprve a nechtel jsem plaze, jako jsou betonove desky, nebo velke balvany. Nasel jsem si tedy ostrov Brac. V Bolu je proslula plaz Zlatni Rat, ale je pekny akorat z fotek na pohlednicich, jinak je to normalni oblazkova plaz s hodne peknou vodou, ale totalne preplnena turisty. Doporucuji pujcit si motorovou lodku pro 4 lidi ( clun ) za 400,- KN/den s plnou nadrzi benzinu a projet pobrezi od Bolu.Tam jsou krasne oblazkove plaze, male i vetsi asi 20 - 30 plazi, nekde i castecne pisecne. Vsude kaktusy a pekna priroda. Tam je absolutni klid, bez lidi.Byli jsme na plazi jen 4 lidi.Super voda a paradni potapeni. Na nektere plaze se da zajet i autem, ale je tam kamenita cesta, vhodna tak na Jeep. Jinak se da pujcit i silnicni skutr, ale je drahy 1 den/ 250,- KN. Pekny je i výlet na Vidovu Goru, odkud je krasne videt Bol i ostrov Hvar.Z Bolu se delaji i vylety s grilovanim na Hvar 240,-KN/ osoba.
Jedine co me dost na Chorvatsku zarazilo, byly ceny.Tak draho jsem jeste snad nikde nevidel. Od jidla v restauracich, pres pujcovani skutru, aut, lodek az po vodni atrakce.Nekolikrat jsem byl v Recku na Jonskych ostrovech, v Italii, Mallorce a tam byly ceny daleko prijatelnejsi.Př. auto na Mallorce na 1 den Fiesta s klimou r.v. 2005 za 20Euro na den.Na Braci 470,-KN/na den, silnicni skutr 50cm v Recku na ostrove Lefkada 12Euro ( 350 kc ) na den, Brac 250,- KN/den ( 1000 kc )
a v zadnem pripade se Brac neda srovnavat s Mallorcou, nebo Lefkadou..

Pokud mate zajem, muzu poslat foto z okoli Bolu a malych plazi na e-mail..
Re: Zajímavá místa na Brači
10. 07. 2006 13:14
Dejf, posli prosím na můj Email pod Nickem FiaMi prosím nějaké fotky. Zajímají mě zejména fotky malých pláží, na které se dá dostat pouze lodí tak cca do 4km od Bolu. Díky Mirek
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 254
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.