Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Jaké je to na Brači v Postiře ?

Autor Palo 
Jaké je to na Brači v Postiře ?
29. 07. 2005 15:06
Ahojte!
Nemá někdo více praktických zkušeností z Postiry na Brači(koupání, kultura,tipy na výlety apod pro rodinu se třemi dětmi 6-12 let).

Moc díky Palo


martina
Re: Jaké je to na Brači v Postiře ?
30. 07. 2005 10:57
Ahoj, Postira na Brači je malinké rybářské městečko s jednou ulicí ke kostelu a s tuším 2 hotely na molu,u přístaviště. Je to tiché klidné městečko ve vedru zívající nudou. Pláže jsou oblázek a kámen, na písek je nutno dojíždět například do zátokjy Lovrečina, kam ovšem jezdí lodě z Omiše na piknik, tak je tam zas narváno. Příjde na to co od dovolené čekáš.
Kultura tam není, koupání vcelku nepohodlné / s malými dětmi/, na výlety můžete na Bol- zlatni rat- prý vyhlášená pláž, pozor taky plná výletníků. Dále Split- Diokleciánův palác, dále v Omiši výlet na řeku Cetinu. Vše ovšem předpokládá na pevninu.
Možná by bylo lépe jet do Duče u Omiše, tam je koupání vhodné pro menší děti.
M.
avatar Re: Jaké je to na Brači v Postiře ?
02. 12. 2014 19:48
A ještě, vzadu kousek za hotely je továrna na zpracování sardinek. Kolem je cítit rybí odér.
avatar Re: Jaké je to na Brači v Postiře ?
03. 12. 2014 10:14
Kabinetsmiling smiley, kde jsi to vlákno "vyhrabal"? To už patří vlastně do "Bejvávalo". Továrna na zpracování ryb je od roku 2013 přestěhována do nové továrny vysoko nad Postirou...a jediný odér ryb můžeš ucítit - když otevřeš tyto zakoupené konzervy


,

a řeknu Ti, že fakt nepatří mezi levné - ale jsou velmi dobré, takže za ten odér ryb i dost zaplatíšsmiling smileysmiling smileysmiling smiley. A na místě bývalé haly na zpracování ryb se má stavět nějaký dost dobrý hotel. Místo je již zcela vyčištěno, teď jde o to, kdo tento lukratívní pozemek na břehu moře na stavbu hotelu získá. [forum.ihvar.cz] smiling smiley R.

Nová továrna na zpracování ryb v Postiře - Adriatic Queen: [www.youtube.com]

avatar Re: Jaké je to na Brači v Postiře ?
03. 12. 2014 13:55
Je pravda, že jsme tam byli již poměrně dávno, V "kronice" jsem odhalil,že to bylo v roce 2004.
Tímto se omlouvám za nepravdivé údaje.
Jsem ale rád, že jsem téma "obnovil". Teď už všichni budou vědět jak je to v Postiře s odérem. hot smiley
Re: Jaké je to na Brači v Postiře ?
04. 12. 2014 11:27
Ahoj Palo,
V Postire sme boli 3-krát ...je to naozaj malé,skôr kludnejšie mestečko,ale má svoju atmosféru.Bývali sme v časti Mala Lozna,kúsok do centra aj na pláž.My sme skôr na piesok,takže sme chodili do pieskovej zátoky Lovrečina,asi 3-4 km od Postiry.Tento rok sme boli na Rabe,ale Lovrečina je určite krajšia...snád sa ešte niekedy vrátime smiling smiley
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 101
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.