Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Malo Zarace na Hvaru

Autor hafanana 
Malo Zarace na Hvaru
19. 02. 2011 14:30
Zdravim,

našli jsme na netu Malo Zarače na Hvaru. Tento ostrov jsme ještě nenavštívili, proto bych uvítal radu od někoho, kdo to zná nebo tam byl.

Našli jsme toto: [hvar-zarace.com]

Nevíte kolik má tento dům apartmánů? Ptal jsem se majitele, nějak neodpovídá... Vypadá to, jako by jen jeden, ale nevím...

Kolik zde bývá v létě lidí? V místě mají být tři restaurace, asi tam musí být lidí jak psů, aby se to všechno uživilo...

Díky!
Re: Malo Zarace na Hvaru
19. 02. 2011 17:24
nejsem si jistý ale při loňském průzkumu Hvaru jsem tam byl také
ale nic mě na tomto místě nezaujalo
fotky jsou sice pěkné ale skutečnost jiná
ps: nejedná se o ostrov nýbrž lokalitu na ostrově Hvar
Re: Malo Zarace na Hvaru
19. 02. 2011 18:29
Rohal napsal(a):
-------------------------------------------------------
> nejsem si jistý ale při loňském průzkumu Hvaru
> jsem tam byl také
> ale nic mě na tomto místě nezaujalo
> fotky jsou sice pěkné ale skutečnost jiná


ale? copa? prozradis vic?

deti rady snorchluji, davaji prednost Chorvatsku pred Sharmem. tady podle fotek vypadalo skvele more a taky moznost plavat z Velo Zarace do Malo Zarace okolo toho prirodniho utvaru zvaneho zub...
Re: Malo Zarace na Hvaru
19. 02. 2011 18:48
Jestli jsem koukala dobře,měl by to být šesti lůžkový apartmán.Pak tam jsou ještě dva domy,mám dojem,že apartmány BAK.Dej si do vyhledávače Malo Zarače a máš to tam.
Re: Malo Zarace na Hvaru
19. 02. 2011 19:45
kvilďák napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Jestli jsem koukala dobře,měl by to být šesti
> lůžkový apartmán.Pak tam jsou ještě dva domy,mám
> dojem,že apartmány BAK.Dej si do vyhledávače Malo
> Zarače a máš to tam.


No psal jsem vyse: Našli jsme toto: [hvar-zarace.com]

Nevíte kolik má tento dům apartmánů? Ptal jsem se majitele, nějak neodpovídá... Vypadá to, jako by jen jeden, ale nevím...

Kolik zde bývá v létě lidí?

Takze na nwtu jsme to nasli, jde nam vsak o to, kolik je tam apartmanu a pripadne jak je to daleko od vody...
avatar Re: Malo Zarace na Hvaru
19. 02. 2011 20:29
Ahojte. Asi jsme tam pluli z Hvaru v 1. týdnu srpna 2009. Byli jsme tam asi hodinu. Prostředí pěkné, klídek, lidí malinko, romantika. Jen na vstup do moře jsem neměla sebou boty - hrubší oblázky a občas v moři hrbolatý kámen, a asi taky na slunění mít něco hrubšího. Pokud bychom jeli sami s manželem, nebo malými dětmi, umím si představit tam strávit příjemný týden. Kousek odsud loďkou byly ty nádherné do červena zbarvené skály. Apartmán nevím.... PS. Nebo to bylo někde jinde? Tak kde jsme se to vlastně zastavovali??? Zdraví R.
Jo, a ještě doplňuji, že se tam ty restaurace i můžou "uživit", protože právě hlavně z města Hvar jezdí výletní lodě a čluny na Pakleni ostrůvky, a taky právě do těchto míst...možná i ti kapitáni a kapitánci pak právě berou provize od těchto restauratérů za dovážku lidí. Ale stojí to za to. R.








Upraveno 1krát. Naposledy upravil Rero (19. 02. 2011 21:11).
Re: Malo Zarace na Hvaru
20. 02. 2011 20:42
Dekuji za hezke fotky a informaci o dovazeni turistu lodemi.

Nevi nekdo, kolik je ve zminenem ubytovani apartmanu?
Re: Malo Zarace na Hvaru
21. 02. 2011 14:12
Pokud by to měl být ten dům s obloukama,tak majitelé by měli mít ty domy dva,jeden přímo na pláži,druhý 20 m od pláže,v jednom by měly být dva apartmány osmilůžkové,ve druhém jeden apartmán sedmilůžkový,ale který je který,to nepoznám.
Re: Malo Zarace na Hvaru
21. 02. 2011 19:00
HAFANA je otázka co si vlastně představujete.O této oblasti je možné najít spoustu přesných popisků.
Pro začátek , která část pro ubytování Vás vlastně zajímá. Jeli-to Malo Zarače /směrem k Hvaru/ nebo Velo Zarače /směrem od Hvaru.Velo Zarače nabízí jistě větší možnosti jelikož je tam těch domů více. Ale tím pádem trošku rušněji poněvaďž jsou tam i ty zmiňované tři restaurace.
Pěkné fotky z tohoto místa tu vložila Rero.Plážička je příjemná.Koupali jsme se bez botů do vody a ježky jsme neviděli.To jsme ale nebyli u skal .Zastavili jsme se zde jenom osvěžit a občerstvit děti.Osobně na mě působí Velo Zarače lépe, vychází na této straně slunce a je tam tak trošku jasněji.To je osobní.
Možnost ubytování v Malo Zarače :http://www....katija-malo-zarace-hvar.html
Možnost ubytka ve Velo Zarače: http://www....apartmany-bak-hvar-zarace.html
Tak přeji spokojený výběr.

Nějak se mi to těď v práci nedá otevřít tak nevím kde je závada.Jinak je to tato adresa:[www....malo-zarace.htm]
http://www....malo-zarace.htm

http:/www....malo-zarace.htm/nevím co se děje ale nejde tu zobrazit za www slovo ...
zkusím pak doma nebo pošlu soukromou zprávu.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil vranka (22. 02. 2011 11:07).
d1
Re: Malo Zarace na Hvaru
18. 07. 2011 10:32
Vrátili jsme se z Malo Zaraće v sobotu. Byli jsme v domku - apartmánu Katija v menší zátoce. Situace je ale jiná, než popisuje majitel apartmánu na své stránce na [hvar-zarace.com]
Domek je dvoupodlažní, jeho šestilůžkový apartmán je v horním patře, dolní patří někomu z rodiny, bydlí tam v létě paní s dítětem a psem a pronajímá druhý apartmán. Takže domek není s jedním, ale se dvěma apartmány!! Další novinkou je, že dole u vody je postavený nový apartmánový domek pro cca 8 lidí minimálně. Tak taková je realita. My jsme mysleli, že tam budeme sami, ale nebyli jsme. Jinak se mi to místo líbílo, je to odlehlé a klidné místo, jen přes den do zátoky přijíždí hodně lidí se koupat, někdy až moc. Výhoda je klid večer, pokud trefíte na klidné sousedy v dolním apartmánu, v domku u moře byli týden rusáci a ti poslední den chlastali a do půlnoci zpívali ruskou hymnu. V druhé zátoce je apartmánů víc a dvě konoby, kde se dá dobře, ale poměrně nákladně najíst. Taky tam přes den přijíždí hodně yachet na jídlo. Nevýhoda místa - pramení z jeho izolovanosti - pro všechno musíte autem, neseženete tam nic, no a poměrně nepříjemná betonová cesta nahoru a dolů s obtížným vyhýbáním se protijedoucím autům jen na místech k tomu určených (občas scouváte třeba 150m, než se vyhnete)
Re: Malo Zarace na Hvaru
28. 05. 2015 10:32
No já letos zkoumám kam na Hvar, ideálně nějaká zátoka s málo lidmi smiling smiley. Narazila jsem právě na Zarače. Přesně to jsem si myslela, že na takovémhle místě, když je tam restaurace, tak tam jezdí spouta lidí, kteří zde nejsou ubytovaní. Úplně to vidím - ty lodní výlety.....tak děkuji za info. Budu hledat klidnější místo.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 120
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.