Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Celnice Hr

Autor Flignic 
Re: Celnice Hr
17. 05. 2018 10:09
subjektivně , z vlastních zkušeností, doporučuju Sečovlje - nepoměrně menší zátěž vozidel
Re: Celnice Hr
18. 05. 2018 14:23
My jezdíme cestou tam přes přechod Dragonja a protože projíždíme poměrně brzy ráno, vždy jsme čekali jen chvilku. Letos jedeme navíc opět v týdnu, takže to je v pohodě. Cestou zpět v sobotu v podvečer jezdíme směrem na Buzet. Poradila nám to delegátka z CK a od té doby zpáteční cestu jezdíme tudy. Vždy úplně v pohodě i přesto že jezdíme v polovině července.
Re: Celnice Hr
19. 05. 2018 13:19
Vďaka všetkým za info...začnem to tam sledovat o vikendoch... dnes okolo obeda na promet.si hlási 1 hodinu delay exit Dragonija, HAK dnes hlási z Kaštela (=Dragonija) 30 min rovnako na ulaze aj izlaze...trochu dosť rozdiel...google mapy svieti tam červená jak čínska vlajka...sečovlje detto...a to je iba polovica mája...omg...asi to fakt vezmem cez Buzet...
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 64
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.