Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

poprvé do chorvatska

Autor marcci 
poprvé do chorvatska
09. 07. 2008 20:19
Jsme 4 členná rodinka ( 2 děti -10-12let) a rádi bychom poprvé v životě k moři do Chorvatska. Proto bych byla ráda, kdyby mi někdo poradil, kde je levně, krásně a zároveň i klid. Protože jsme ještě u moře nebyli, tak bychom rádi viděli " pořádné" moře, a ne jen nějaký úzký záliv. Vím, že je chorvatské pobřeží hodně členité, plné zálivů a ostrovů, proto je asi těžké najít místo, aby si člověk připadal opravdu jako u moře a ne u nějaké velké přehrady. Doufám, že chápete, jak to myslím. Dále by mě ještě zajímalo, zda je lepší mít ubytování zajitěné předem či jet na blind. A zda je výhodnější ubytování v kempu či v soukromí. Moc děkuji za odpověď.
Re: poprvé do chorvatska
09. 07. 2008 21:59
Marccino, Marccino !!! Veškeré tvoje dotazy zodpovídé celé toto fórum, tak čti, čti a zase čti. Ale přeci jen - zdá se, že máš zájem o tzv. "otevřené" moře. To je v Dalmácii pouze na dvou místech - od Primoštenu až k Rogoznici a okolí Dubrovníku. Tvoje tři podmínky splňuje první lokalita, v okolí Dubrouše je krásně, i klid se najde, ale levno v žádném případě. Zato okolí Primoštenu, zvláště Rogoznice, splňuje všechny tvé podmínky.
Jelikož jedete poprvé, jízdu "na blind" rozhodně nedoporučuji.
A co je výhodnější, zda kemp nebo apartmány, je těžká odpověď. Nepíšeš totiž, v čem ta výhodnost má spočívat. Když vezmu tvoje úvodní kritéria, tak kemp je asi levnější, není klidnější, a krásný (svým způsobem) může být také. Ale jejich výběr je v daných lokalitách omezen (1-2).
Ale opět základní poučka - procházej toto fórum a čti, čti a zase čti. Ale skoro bych řekl, že na letošní dobrý výběr je snad i pozdě (mimo zářijové termíny).
Tak ať ti to vyjde.

smiling smiley smiling smiley smiling smiley
Re: poprvé do chorvatska
10. 07. 2008 07:24
Mno, když jsme se kdysi poprvé chystali do Chorvatska, říkal jsem si, že jedině do kempu, že to je levnější. Jenže po srovnání cen jsem zjistil, že to není pravda. Stojí to +- stejně, ale do apartmánu nepotřebuji stan a další spoustu drahých a velkých věcí.
Jinak docela slušně velké moře je i na Pelješacu a po sezóně (v září) tam určitě bude místo.
Re: poprvé do chorvatska
20. 06. 2009 18:05
Jsme rodina s 9-letým dítětem a malým psíkem.Chtěli bychom jet na dovolenou do chorvatska letošní prázdniny 2009 . Hledáme další přátelé,nebo rodiny,které by jely do chorvatska.Nejlépe z moravsko-slezského kraje.My jsme z Ostravy a ještě nemáme tolik zkušeností s cestováním autem do chorvatska, ani s ubytováním.Proto bychom uvítali další přátelé se zkušenostmi.

Chceme být ubytováni blízko moře .Děkuji za všechny příspěvky o ubytování se psem,( kde je možno se ubytovat se psem za přijatelné ceny,nejlépe blízko moře) o cenách a dalším - na e-mail :

hanka67@seznam.cz

vaclav.plasek@seznam.cz

nebo tel : 775 642 686
Re: poprvé do chorvatska
24. 06. 2009 15:47
Hanko a Luky všimla jsem si že z Břeclavi hledá spolujezdce a spolunocležníky Milan Hubner, dokonce má založené celé vlákno, tak ho zkus zkontaktovat, myslím, že psal i o dětech ve věku do 15 let. Mám dojem že má namířeno do Pisaku. Pokud jste ještě nikde nebyli a domluvíte se na spolujízdě, tak Pisak pro vás bude láska na první pohled a celý život.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 167
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.