Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

pláže na severu chorvatska a kolem Puly

Autor pecaGT 
pláže na severu chorvatska a kolem Puly
12. 07. 2006 13:19
Ahoj všem,
mám dotaz. Budeme se pohybovat od města Senj směrem nahoru,po ceste kolem moře až do puly. Doporučíte pláže s pozvolným klesáním a čisté, vhodné pro děti...předem díky za čas každého z vás.

Petr
Ahoj. Novi Vinodolsky kameny , betonové plata studené moře. Dá se parkovat s autem kolem moře a zajít k Zagori je to u moře bazen. Crikvenica písečné pláže, placené docela špína na pláži ale město je docela hezké. Medulin písek, kameny ucházející. Pula hodně historických památek. Pláže beton štěrk, docela nepořádek kolem . Přece jen Pula je velké město a chodí všude místní rozdováděná mládež. Byl jsem v Punta verudela a do bazenu v rekreačním uzavřeném středisku se chodili koupat místní asi to měli místo večerního mytí.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 122
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.