Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

KEMP VITER

Autor MODOROU 
MODOROU
KEMP VITER
21. 05. 2006 13:41
Chci se zeptat,kdo má zkušenosti s tímto kempem.Letos se tam chystáme,tak by mě zajímal váš názor. díky
Kamill
Re: KEMP VITER
24. 05. 2006 15:46
zdravím, v kempu viter v zaostrogu jsme byli před 4 lety,je to menší kemp hned u moře cca 10 m,tehdy tam byly dost bídné socialky.pláž oblázková dlouhá,moře čisté.jsou tam i pěkné soukromé plážičky mezi skalisky,asi 15min chuze.ja osobně bych bych do tohoto kempu (pokud nemají opravené sociálky) už asi nejel a zvolil bych kemp Dole v Živogošče, který je jen cca 5 km severněji.
Ann
Re: KEMP VITER
29. 05. 2006 12:45
Ve Viteru jsme byli minulý rok,dvě rodiny a čtyři děti.Kemp je u moře,sociálky úplně v pohodě,čisté!Opravdu!Byli jsme nadšeni.Na pláž jsme ale chodili trochu dál,směr Podaca u nějaké restaurace (zapomněla jsem název).Bylo zde málo lidí,restaurace velmi příjemná a k tomu ten krásný výhled!Nebojte a jeďte.Kousek od kempu je obchod s potravinami (u pošty) a pekárna.Na zmrzlinu-4 kuny jsme chodili k nějaké rybí restauraci,byla tam nejlepší a ty porce!Zaostrog je klidné městečko,několik restaurací,diskotéka taky,ale žádný řev.Fakt pohodička.Výlet pěšky do Podaci (ale po magistrále) a nebo do Drveniku příjemnou cestou lesem.Přeji krásnou dovolenou!!!!
aca
Re: KEMP VITER
16. 04. 2007 07:07
Ahojte, mám jet letos v červnu do kempu Viter do Zaostrogu, můžete mi někdo napsat nové postřehy z loňské sezóny? Díky
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 67
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.