Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Rab - kde je nejlepší koupání?

Autor Roman 

Pro příští dovolenou uvažuji o Rabu. Poradil by někdo místo s kvalitním koupáním na písčitých nebo oblázkových plážích (žádné šplhání přes skalika a velké šutry nebo betony), ale zároveň aby tam nebylo moc lidí! Které místo na Rabu by moje požadavky splnilo a kde by bylo nejlepší se ubytovat, aby to k moři nebylo daleko?
PP
Re: Rab - kde je nejlepší koupání?
02. 12. 2005 13:41
Roman: nevím proč cpeš nachlup stejný dotaz do dvou vláken najednou,pokud je někdo slepý tak si tvého dotazu nevšimne ani kdyby tu byl 100x a ten zbytek co tu na fórum chodí má oči v pořádku,takže příště stačí jen jednou do jednoho threadu... thumbs down
Díky za dobrou radu. Přsně na to jsem se ve svém dotazu ptal...:-)
PP
Re: Rab - kde je nejlepší koupání?
03. 12. 2005 12:25
sorry,Roman špatně jsem se díval,nenacpal jsi to do dvou,ale do tří vláken najednou confused smiley ,zkus to pomocí Ctrl+C zkopírovat i do těch zbývajících,určitě ti někdo odpoví winking smiley
Re: Rab - kde je nejlepší koupání?
05. 12. 2005 13:57
Buď budeš na pěkné pláži, ale kolem tebe bude spousty a spousty lidí - hlava na hlavě a nebo si najdi nějaký výklenek ve skále a budeš tam sám. Jo vlastně ještě jedna varianta je - můžeš jet mimo sezónu. A pak ještě jedna varianta - jdi na FKK, tam to tak nadupané nebývá, ale nezkoušej to oblečený - nesetkal bys ses s příjemnou odezvou. Zdejší naturisté si svá místečka před textiláky dobře hájí.
Rosiku, díky za info. S koupáním bez plavek problém nemám, spíš naopak, naprosto mi to vyhovuje. Co mně vadí, jsou davy lidí, nebo zase kamenité a betonové pláže. Asi jsem moc zpovykaný z Řecka, kde jsme byli na krásných písečných plážích i uprostřed sezony úplně sami.
Re: Rab - kde je nejlepší koupání?
06. 12. 2005 09:45
Roman: pošli typ na Řecko, třeba na mail nebo soukromou zprávu (admin maže reklamu). Díky.

smiling smileysmiling smileysmiling smiley
Byli jsme s rodinou na Rábu v roce 2004, nejlepší koupání podle nás bylo v zátokách na severu ostrova, uvala Stojan a uvala Dubac - písečné pláže, přibližně 100 - 150 m dlouhé, lidiček tam bylo i v sezoně velmi málo. Nevýhodou takových pláži je velmi pozvolné klesání do moře, takže se musí ujít veliká vzdálenost, než se dá plavat, ale jináč je to jedinečná přírodní scenerie. Dalším aspektem toho je, že na tyto pláže je poměrně komplikovaný přístup, auto se musí nechat na lesní cestě a pak pěšky.

Ahoj Milan
petr.ms
Re: Rab - kde je nejlepší koupání?
08. 01. 2006 21:46
Pěkné koupání je po celém ostrově počínaje od trajektu Mišnjak: Pudaric, Kandalora u hotelu Carolina, pěkné písečné zátoky jsou na mysu Kalifront a písečné pláže v oblasti San Marino. Pokud máš auto, vybírat si lze podle převládajícího větru tu kterou stranu ostrova.

Více lze nalézt na www.naturista.cz
Re: Rab - kde je nejlepší koupání?
12. 01. 2006 16:58
Perfektní reportáž o Rabu včetně fotek z pláží je na [lopar.wz.cz]

Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 23
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.