Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Privlaka-koupání

Autor hanka72 
Privlaka-koupání
26. 10. 2012 13:07
Ahoj všem,prosím, kdo jste byl v Privlace u Zadaru-jaké je tam koupání? Líbí se mi ubytování v části Skoblari,ale nikde jsem nenašla pořádné fotky pláže.Na Youtube je pár videí ze zátoky,kde je hrozně mělko-ale nevím z jaké je to části privlaky.Jedeme se 7 .letou dcerou,chtěli bychom šnorchlovat.Moc díky za jakékoliv postřehy.
Re: Privlaka-koupání
14. 03. 2013 20:00
My máme být v části Batalaža někde je uváděná také jako Sebačevo, neznáte to tam někdo? díky za info!!!smiling bouncing smiley hot smiley
Re: Privlaka-koupání
20. 05. 2013 17:45
Ahoj, my sme boli v Privlake časť Batalaža minulý rok ( 2012 ) na prelome 7 a 8 mesiaca, takže v hlavnej sezóne. Je to veľmi kľudné miesto, preplnené pláže tam nehrozili, aj cez víkend tam nebolo veľa ľudí ( to sme zažili asi všade inde v Chorvátsku ). Keďže máme malé dieťa, tak nám to vyhovovalo. Pláž je všade uvádzaná ako piesková, ale piesok je tam dovezený a vstup do mora je z betónového móla po 2 - 3 schodoch ( v našom prípade, my sme boli na konci tohto móla. V mori je piesok, keď si chceš zaplávať musíš ísť stráááááášne ďaleko do mora, lebo je veľmi plytké, a keď budeš šnorchlovať, tak sú tam nádherné mušličky. My sme tam boli spokojní, zažili sme takú kľudnú dovolenku.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 173
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.