Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

ubytování na Hvaru ve vrbosce

Autor čížek 
ubytování na Hvaru ve vrbosce
26. 08. 2014 15:35
Ahoj,v půlce září se chystáme do vrbosky.Jsme dva dospělí a raději bychom někam na klidnější místo spíš na jižní straně. Poradíte nám někdo vhodný apartmán? Děkuji
Re: ubytování na Hvaru ve vrbosce
26. 08. 2014 16:55
Ahoj,
myjsme byli v červenci na jižní straně Hvaru.Zavala.Je to klidné ,ísto,jedna pizzerie,hospůdka a obchod.Byli jsme také už jen 2 dospělí a bydleli jsme v baráku v blízkosti přístaviště,hned u moře,protože máme nafukovací člun a hledali jsme dobré místo pro jeho kotvení.Bydleli jsme u Mateho,je to velký barák,má různě velké apartmány,my měli pro 2.Byl účelně zařízený,veliká lednička s mrazákem,sporák s troubou,mikrovlnka,dostatek skříněk na odložení věcí,velký stůl.klima......byl v přízemí.terasa s posezením krytá jen vinnou révou,která dávala až moc chládku,uvítala bych bývala,kdyby do apartmánu šlo více slunce.nevýhodou pro mě bylo to,že když bohužel pršelo.byla terasa mokrá a v révě se držela vlhkost,takže se našli i komáři... a také mě přišel tudíž / kvůli zastínění révou / apartmán dost tmavý.Domácí byli fajn,Mate je velmi veselý pán,rád popije vínko,každého hostí...platili jsme pro 2 osoby v sezoně 45 euro.Zksím poslat / jestli se mě to podaří / odkaz na jeho www.stránky,jestli se v nich nějak zorientujete,nejsou moc přehledné.nechci vyloženě doporučovat apartmán,jen reaguji na váš dotaz.
Zdraví Dana

<mate@mate0.com
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hill , mdr
Hosté: 170
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.