Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Dovolená s puberťákama

Autor ajamen 
Dovolená s puberťákama
02. 12. 2013 10:02
Ahoj, prosím o tipy . Vždycky jsme jezdili na dovolenou s celou bandou, takže děti se zabavily. Letos jedeme poprvé jako rodina, máme 13-letá dvojčata. Chtějí kolem sebe lidi, takže hledám asi rušnější pláž, nějaké občerstvení na dosah, a možnost večer někam zajít ( takže ne samotu), a samozřejmě tržnici :-) . Jinak budu celou dovolenou koukat na dva znuděné obličeje . Děkuju Aja
avatar Re: Dovolená s puberťákama
02. 12. 2013 22:42
Ahoj,
možno Gradac by vyhovoval-pekná pláž s reštikami a barmi na pár krokov,večer promenáda,animačné programy v hoteli Lagúna,trampolíny....spinning smiley sticking its tongue out
avatar Re: Dovolená s puberťákama
03. 12. 2013 14:53
Zkuste se podívat na informace o Duce u Omiše. Pláž vedle kempu Galeb s řadou restaurací i v kempu.Zábava na pláži, půjčování čehokoli a večer do Omiše. Rušné zábavné městečko. Proto jsem jej opustil :-)
Re: Dovolená s puberťákama
03. 01. 2014 23:24
Vím přesně o čem píšete,
pokud jedete s puberťákama jako jedna rodina, tak to je opravdu hrozný pro všechny. Oni si vůbec neváží toho, že je člověk vzal na dovolenou, berou to jako oběť, že s náma vůbec jeli.Posloucháte, že pláže jsou plný pouze důchodců a malých dětí.
Pokud chcete něco opravdu pro pubertáky, tak na Pagu je pláž Zrče, tam je nonnstop diskotéka na pláži, hodně pubertáků, ale jestli to zas vydržíte vy.
Pokud to jde, tak nejlepší je jezdit s někým kdo má puberťáky v podobném věku, ono to vcelku dobré i pro nás.
Re: Dovolená s puberťákama
04. 01. 2014 06:57
Jezdil jsem s dcerami i synem, v době "jejich let".Řešení je kemp,velikosti asi kempu Dolle.Tam je dětí všeho věku dostatek a mají k sobě blízko.Pokaždé se těšily, ani s námi nechtěli večer do města, museli jsme je motivovat.Dělili jsme dovolenou na tu jejich a tu moji manželky.Já měl raději tu jejich.
Re: Dovolená s puberťákama
04. 01. 2014 09:46
Taky záleží na tom jak jsou ti puberťáci nároční.Ti naši(16,13) diskotéku nevyhledávají,potřebují jen mít tam nějaké kamarády s kterými tráví čas.A i když jezdíme do malé vesničky vždy si našli kamarády,dnes jsou ve fázi,kdy mi syn hlási že tam bude mít letos (v našem termínu) všechny kamarádky z loňska...že se tam zase setkají.
Před dvěma lety syn odmítal jet s náma k moři,nakonec jel a nelitoval.Při zpáteční cestě prohlásil "tati příští rok jedu zase s váma"... [www.rajce.net] takže jim ta malá vesnička vyhovuje,již vyhlíží na soc.sítích kdo letos zase přijede.
avatar Re: Dovolená s puberťákama
04. 01. 2014 10:44
Je to tak, někteří se dokážou zabavit a kámoše si najdou i tam, kde je jedna diskotéka týdně v okruhu 30 km, což byl případ našich v Žuljaně.
Ti nám už poněkud přerostli (ročníky 1978, 1979 a 1987), jejich puberta je naštěstí vleklá a přišla poněkud opožděně. Píšu "je", protože trvá. Ale tak nějak neškodně, dá se to.
Poprvé v Žuljaně si našli kámoše do dvou dnů, podruhé si se našli do prvního večera, pak už tam ta mezinárodní parta jen rostla, co rok někdo přibyl, někdo nepřijel, nejvíc se mi na té bandě líbilo, že tam nikdo neřešil, jestli je mu devět nebo osmnáct. Někteří prostě v té partě už nějaký rok byli, někdo přivedl mladšího sourozence...
Teď s námi naši někdy jedou, někdy ne (ale, když ne s námi, jedou tam jindy), z té jejich party se tam potkají s jedním dvěma, ale mají se v kontaktech na mailu nebo skajpu, tuzemští i v mobilu.
Vnoučata se tam stihla skamarádit do dvou hodin, ale to už je samozřejmě úplně jiná sestava, přece jen jsou jim bližší jejich vrstevníci.


Ajamen: jestli dvojčata vyžadují rušno a komerční vyžití, také bych doporučil spíše ten Gradac, Omiš, Makarskou, (nejstarší mladej mi tu napovídá, že v Živogošće se taky nenudili, ale to už je dvanáct let, co tam byl sám)... ta Žuljana je spíše pod hranicí vašich požadavků: ve vrcholné sezóně se nějaké to disko najde v pěšky dostupném okolí, hospůdky i obchod v místě jsou, tržnice... no, trhovci tam jsou nejvíc po ránu, ale tržnice bych tomu neříkal...
No a ti noví kamarádi? To záleží na tom, jak se dvojčata dokážou rychle seznámit.
Pubošů nejrůznějšího věku a vzrůstu je tam celé léto dost. Ale to je kdekoli.
Re: Dovolená s puberťákama
04. 01. 2014 12:12
Ajamen,ještě si vzpomínám,když jsme byli v.r.10 v Brodarici,tak znělo disko dnem i nocí z letoviska Šibenik-Solaris.
Tak tam možná,ale co chtějí mladí nemusí dobře snášet rodiče.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 101
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.