Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Hotel Neptun Tucepi

Autor Vendula 
Hotel Neptun Tucepi
25. 08. 2005 08:38
Ahojda,
mohl by mi nekdo podat informace o tomto hotelu? Jedu tam letos v zari.
Predem moc diky
Georg
Re: Hotel Neptun Tucepi
25. 08. 2005 20:26
Zdravím ,
Myslým si že hotel a služby jsou na vysoké úrovni.Moc hezký bazén u hotelu.Nutno přivstat a rozložit lehátka a slunečník s ručníkem .Jídlo super.Během dne sportoví vyžití a program.Večer společenský program v první fázi pro děti.Směrem na Makarskou FKK malé plážičky nebo přírodní kamenná plata - horší horší vstup do moře.Před hotelem klasická oblázková pláž.V obchodech a na tržišti je o něco dráž jak v sousední Makarský.Pokud jedete autem doporučuji výlet na pohoří Biokovo.

Přeji hezkou dovolenou.
avatar Re: Hotel Neptun Tucepi
25. 08. 2005 20:47
Vendulka ahoj.
Ak by som potreboval nieco v Tucepi zistit, jedna sa o telefonne cislo, mohol by som pocitat s tvojou pomocou ?
Od Neptuna vzdialene cca 200 m.
Ak bude ochota, tak moja mail adress : cifral@t-zones.sk winking smiley
Re: Hotel Neptun Tucepi
17. 02. 2006 10:59
Byl by někdo tak laskav a poslal mi fotky hotelu Neptun nebo spis tech depandanci? Diky moc.
vasek
Re: Hotel Neptun Tucepi
17. 02. 2006 14:47
Byli jsme tam loni,naprostá spokojenost,jsou to dvojpokojové depandance s chodbou a WC+koupelna umístěné v olivovém háji cca 30 m od hotelu.Naprostý klid a hotel+stravování na jedničku.Do Chorvatska jezdíme asi 8 let a zatím nejlepší ubytování a servis co jsme měli.Letos jedeme znovu.
Re: Hotel Neptun Tucepi
18. 02. 2006 17:27
zkuste se podívat na www.hoteli-tucepi.com
čopr
Re: Hotel Neptun Tucepi
26. 02. 2006 17:53
Vše tady už napsali předemnou.Také ti zapůjčí kolo .jsou tam také tenisové kurty a půjčí ti raketu i míčky ,vše zdarma.Každý večer program.Super.Služby OK .
avatar Re: Hotel Neptun Tucepi
03. 10. 2017 16:05
Taková malá recenze letošní dovolené: depandance vedle hotelu Bluesun Neptun

2017 Tučepi 16.9. - 24.9. dependance Maslinik

Byla to již naše druhá dovolená v tomto zařízení. První byla v červnu 2014. Věděli jsme , do čeho jedeme. Naše očekávání však bylo ještě překonáno. Zlepšila se hlavně kvalita stravování (lepší než vynikající) a i služby byly lepší. A to již v roce 2014 jsme se nad all inclusive rozplývali.
Hotel i dependance byly rekonstruovány již při našem prvním pobytu. A i po třech letech působil tak, jako kdyby rekonstrukce proběhla těsně před zahájením této sezony. I když někdo píše, že pokoje jsou malé, nemá pravdu. Velikost stačí. Také místa k uložení věcí je dostatek. Některé zásuvky a police se nám ani nepodařilo zaplnit. Na televizi přibyly programy, bylo jich tam 105. Ovšem jen jeden český (ČT24), Šlágr (ten nepočítám, protože vykecávajícího se Peterku nemusím), 2 slovenské a jinak "zbytek světa", včeně televize z Vieste na Garganu z Itálie, kde vysílali bohoslužby místního svatého Padre Pia a dvou televizí Al jazeera balkan a Al jazeera english. Takže jsme televizi snad ani nepouštěli.
Potěší i trezor na pokoji a klimatizace, která ovšem nejde regulovat (nebo jsem na to nepřišel jak). Otvírání pokoje je na magnetickou kartu, bez které klimatizace ani světla nejdou.
Koupelna je o něco menší než v hotelu, ale neustále udržována pokojskými v čistotě. Stále doplňovány sprchovací gely, šampony i kondicionéry. Ručníky měněny každý den, ani je nemusíte "házet" na podlahu.
Povlečení měněno jednou za týden, postele každé ráno "přestýlány" do původního stavu perfektnosti.
Strava.
Jedním slovem fantastická. Výborný šéfkuchař. Jídla výborně ochucená, neustále doplňována, velký výběr možností , u všech snídaní, obědů i večeří. Ani jsem všechno nestačil ochutnal.
V hlavním chodu byly minimálně 2 druhy ryb,mořských potvůrek,2 -3 druhy jiných mas, několik druhů příloh, pica aj.
Samozřejmě zelenina, zeleninové saláty, ovoce - nektarinky, broskve, jablka, pomeranče, melouny,hrozny.
Zákusky a zmrzlina vždy čtyři druhy.
Na pití pivo, džusy, limonády, bílé i červené víno.
Na snídani navíc káva, čaj, mléko.
V baru se podával i tvrdý alkohol, míchané koktejly, a všechno výše uvedené od 10 do 24.
Odpoledne ve snack baru bylo k dispozici poměrně rozsáhlé občerstvení včetně zmrzliny. Vše se mohlo nosit k bazénu, kde obsluha s úsměvem sbírala jen vypité prázdné sklenice.
Na plno jídel a příloh jsem jistě ještě zapomněl.
Nemělo to chybu.
Služby hotelu
Využívali jsme pouze WiFi.
Každý večer hrála u bazénu jiná živá hudba k tanci i poslechu. V ceně dovolené byly zdarma lehátka a slunečníky u bazénu i na pláži.
Bylo možné si domluvit tenisové kurty, i jiná sportoviště.
Pláž
Pláž před hotelem je z drobných kamínků.
Do vody však doporučuji rozhodně boty. V moři byly kameny větší a bez bot byl celkem problém vlézt do vody. Hloubka vody byla tak do jednoho metru pět metrů od břehu. Ježci vidět nebyli. Při klidném moři byla průzračná.Při větších vlnách zvířený písek trochu průzračnost u břehu zhoršil. Voda byla bez plovoucích trav i čehokoliv jiného.

A to vše za 11990 korun i s dopravou nejmodernějším autobusem. Je ale pravda, že i když byl nejmodernější, tak si to příště dvakrát rozmyslím, jestli autobusem vůbec vyrazit. Auto je auto. Z autobusu jsem vystupoval po skončení jízdy jako „zpráskaný pes“. Bolel mi celý člověk. Takže příště „klasicky“ autem!

Taky jsem se ptal delegátky na to, o čem se zde někde diskutovalo, co je to za „hlučící“ budovu před hotelem. Šla se speciálně zeptat na recepci. Vrátila se z odpovědí, že je to „centrální“ klimatizace pro celý hotel. V depandancích hluk slyšet nebylo!
Re: Hotel Neptun Tucepi
04. 10. 2017 05:58
kabinet302thumbs up Nějaké foto by nebylo?
avatar Re: Hotel Neptun Tucepi
04. 10. 2017 12:29
No bylo by, kdybych nezapomněl, jak se sem fotky vkládájí.
Ale žádné umělecké fotky jako od Kopery nečekej, když by se mi to náhodou podařilo.
1. Nádheru a sladěnost " jídla a chuti" jsem nefotil, ani to nejde. A připadal bych si mezi tolika lidmi jako fotící "Japonec". (nic proti Japoncům)
2. nekvalitní fotograf.
3. Nekvalitní foťák
4. Vše už bylo vyfoceno
Ale Ajaxi, opravdu doporučuji. A má to i tu výhodu, že i když se trochu zatáhne, nemusíš končit s pobytem, jak míváš ve zvyku, nemusíš odjíždět předčasně zpět domů, ale můžeš se přesunout do jídelny, nebo k baru a pokračovat v dovolené. Nalijí ti kolik chceš, ředěné v koktejlech (oranžový, zelený, modrý, hnědý, bílý- složení nevím, ale byly výborné) nebo neředěné ( hruškovac, vodka, gin, něco jako rum a možná i jiné, nejsem odborník), kafe můžeš vypít tolik, že po něm 14 dní neusneš, K tomu třeba sušenky máčené v čokoládě, slané pečivo (i když to se nehodí), zkrátka snack bar. I maso...Prý tam byli lidé, kteří přibrali i 11 kilo, já jenom 2. A dokonce si prý mysleli někteří, že mají infarkt, volali k nim pohotovost z Makarké a oni se jenom "přežrali". Povídal to řidič v autobuse, který tam vozí rekreanty už několik let.Tím nás chtěl varovat.
No a jestli jsi na zmrzlinu, tak si taky užiješ.Od oběda a do skončení večeře, co slížeš. A večer to při živé hudbě u bazénu od 21.30 vytancuješ.Tož tak.
Re: Hotel Neptun Tucepi
05. 10. 2017 06:14
Učit se učit se učit se. Rekl by L...thumbs up smiley
avatar Re: Hotel Neptun Tucepi
05. 10. 2017 07:16
Trvale platné moudré úsloví, kdo by to Uljanova řekl.
avatar Re: Hotel Neptun Tucepi
05. 10. 2017 20:24
... kabinet302 ... od roku 2014 dlouhá doba, tudíž jsi nevěděl ( pokud jde o stravování ) do čeho jdete ... proto po Tobě nemůžu chtět, jestli ses vážil před ... a po dovolené ... resp., kolik koštuje rozdíl yawning smiley

... renonc ... a omluva, ve včerejším příspěvku jsi to napsal, já se soustředil na ten delší článek co byl před tím ...

smileys with beer



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Bessy (05. 10. 2017 20:28).
avatar Re: Hotel Neptun Tucepi
28. 09. 2020 11:18
Opět recenze: 2020
Tučepi 12.9. – 26.9.2020
Celkové shrnutí

Krásných 14 dní v depandacích Maslinik u hotelu Bluesun Jadran. Opět jsme nebyli zklamáni, hotelem, stravou, ubytováním, obsluhou. Trošku problémy jsou s „novou“ pláží.
Ubytování
Do hotelu jsme přijeli v devět hodin ráno. Očekávali jsme, že budeme ubytováni až kolem čtrnácté hodiny, jako v jiných hotelech. Recepční řekla, přijďte v 10, Přitom mi okamžitě předala bez problémů kartu k otevření závory na parkoviště.
V 10.00 jsme dostali další kartu k otevření pokoje v depandanci Bjelica a „náramek“ na ruku k využívání všech služeb hotelu.
Měli jsme objednaný pokoj 2 + 0, dostali jsme pokoj 2+1 , dvě místnosti s velkým prostorem, dvěmi většími skříněmi s nástavcem, televizí, trezorem. Koupelna byla sice menší, sprchový kout a záchod, umyvadlo, ale pro jednu osobu místa dost. Mohu napsat, že takové ubytování jsme ještě v hotelu této kategorie neměli.
Strava
S kvalitou stravy jsme byli též spokojeni. Každý si musel vybrat. Snídaně teplé (párečky, klobásky , opečená slanina (ňam) smažená vejce, vaječná amoleta aj.) nebo studené (několik druhů salámů, sýru, jogurtů a příloh k nim), ovoce čerstvé i sušené. Výběr byl i v pečivu.
Obědy a večeře byly též dobře připraveny, Minimálně dva druhy ryb a i ostatní maso se střídalo (kuřecí, vepřové, jehněčí, hovězí, kachní). Příloh bylo též dostatek (hranolky, rýže, různé těstoviny, pizza). Nechutnali jen vařené vodnaté brambory.
Výdej stravy byl ztížen „hygienickými“ opatřeními, kdy jídlo nabírali číšníci. Jediná chyba, nerozuměli slovu „malo“.
Zákusky zasluhují zvláštní pozornost. Byli výborné. Na závěr jídel byla pravidelně zmrzlina , co „hrdlo ráčilo“.
K pití pivo, vína, limonády. V pool baru též možnost několika druhů místních tvrdých alkoholů, kávy a míchaných nápojů. Nám nejvíce chutnal Green Dream.
Služby hotelu
Již jsem chválil v předešlých řádcích. Recepce na podtrženou jedničku.
Úklid též probíhal pravidelně a poctivě. Minimálně třikrát měněno povlečení, nachystané ručníky každý den.Zameteno.
U každého vchodu kamkoliv byla nachystána dezinfekce rukou. Zaměstnanci chodili včetně šéfů v rouškách.
U bazénu každý den probíhal vodní aerobic se šikovnou cvičitelkou pocházející až z Alžírska. Možné je zahrát si tenis, ping pong, využít fitness. Nabízí i zapůjčení kol
Několikrát večer hrála u bazénu i živá hudba.
Bazén čistý, voda teplá. Každý den ráno luxovali nečistoty. Lehátek u bazénu dostatek, v sezóně asi málo.
Kladně hodnotím i možnost parkování zdarma v prostorách hotelu.
Pláž
Tak to je jediný zápor tohoto pobytu. Pro rozšíření pláže sem byly navezeny drcené kameny, které zdaleka nepřipomínají oblázky a kamínky opracované mořskou vodou. Možná za 50 let to bude OK.
Pláž se dostatečně rozšířila, je minimálně 2 x tak široká než bývala. Do vody tedy jen v botách. Na pláži půjčují lehátka a slunečníky, letos už za 50 kun.
V dosahu je možno využít radovánky na padáku za člunem, půjčení si lodi, skútru a jiné.
Na lepší pláž se dá popojít před hotel Jadran, kde je stále otevřená branka, nebo směrem k centru Tučep, kde je asi po 200 metrech typická chorvatská pláž.
Musím ještě doplnit!
Je to tak výborné (pro nás), že už máme zaplacený pobyt v září 2021.
A jedno doporučení.
Jistá cestovka, specialista na Chorvatsko z Ostravska (kdo chce, tak si jistě najde), dává v současnosti při komplet zaplacení do 30.9. 2020 slevu 40%. A to dělá v našem případě v depandanci s all inclusive (absolutně bez starosti) 1 019, 10 Kč na den na osobu. No nekup to! Moc času nezbývá. Kdo zaváhá, přijde zkrátka.Je to tedy bez pojištění a dopravy. Ale to se dá snadno zařídit. Já mohu jen doporučit.
No doufám, že jsem se nedopustil nějaké proklatě skryté reklamy........



Upraveno 1krát. Naposledy upravil kabinet302 (28. 09. 2020 11:38).
Re: Hotel Neptun Tucepi
28. 09. 2020 15:59
Hezké, každému dle jeho gusta. Jen ta cena po 40% slevě je stále dost vysoká. Za to se dá pořídit Egypt, samozřejmě s leteckou dopravou. Katalogová by už vydala pomalu na Karibik.
avatar Re: Hotel Neptun Tucepi
28. 09. 2020 17:26
Z Chorvatska jsem ještě nikdy neměl "faraonovu pomstu", navíc se nechci nechat zastřelit nějakým bratrstvem, popřípadě vyletět do vzduchu i s letadlem. Peníze raději "dám" do HR, než podporovat jinou víru, abych to napsal slušně. I v Česku bych musel dát minimálně za ty služby dvakrát tolik.
Karibik hezký, ale katalogovou cenu neplatím ani platit nebudu. A milejší mi je Jugo, popřípadě mírnější Bura, než nějaký orgán Cyril, popřípadě Egon, nebo jak se to teď moderně pojmenovává. Každý "vítr" má své jméno.
Nejspíš u Chorvatska rád vydržím až do konce.
avatar Re: Hotel Neptun Tucepi
22. 04. 2021 09:33
tak se asi nechám inspirovat ... už se na tu lokalitu dívám .. jinak k tomu Egyptu, faraonovou pomstou jsme netrpěli nikdo, podle mě to je z části tím, že tam lidí jedí jak prokoplí ... co sní tam za den, nesní ani za týden doma. Chovali jsme se jako doma, tím myslím jídlo a pítí a byli jsem všichni v poho. Za druhé, je to také hygienou hotelu, levný hotel, mizerné jídlo a ještě mizernější servis a hygiena. Chce to vybrat alespoň zlatý střed. Ty depandance maslinik ale vůbec nevypadají špatně, akorát autobusem fakt ne :-)
avatar Re: Hotel Neptun Tucepi
26. 01. 2022 10:01
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 105
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.