Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Vila Adria Sun / Mala Luka / CK Adria Sun

Autor shubeny 
avatar Vila Adria Sun / Mala Luka / CK Adria Sun
06. 05. 2010 18:33
Ahojte,
máte někdo zkušenosti s Cestovni kancelari Adria Sun?
Popripade s ubytovanim ve VILA ADRIA SUN - OMIŠSKÁ RIVIÉRA - MALA LUKA.



Dekuji za odpovedi.



Upraveno 5krát. Naposledy upravil shubeny (06. 05. 2010 18:37).
rj
Re: Vila Adria Sun / Mala Luka / CK Adria Sun
07. 05. 2010 21:32
Vila Adria Sun je od letošní sezony přejmenovaná vila FIS, o které se tady docela dost psalo, stačí trochu hledat. Názory jsou různé, někdo chválí, někdo haní. Moje osobní zkušenost z loňského června je taková, že už nikdy víc.
[forum.ihvar.cz]



Upraveno 1krát. Naposledy upravil rj (07. 05. 2010 21:36).
Re: Vila Adria Sun / Mala Luka / CK Adria Sun
09. 05. 2010 16:45
Jedem s Adria Sun už po třetí a nebyl žádný problém. Jedem ale do Jakiruši.
rj
Re: Vila Adria Sun / Mala Luka / CK Adria Sun
10. 05. 2010 11:55
Nemyslím, že by byl problém s cestovkou jako takovou, jedná se o vilu FIS, nyní Adria Sun. Přijeli jsme po 14. hod a předpokládali, že nás bez problémů hned ubytují. Čekali jsme ale do 17 hod, než bylo uklizeno a mohli jsme se nastěhovat. Cestovka nabízela stravování ve vlastní restauraci, výčep, bufet, českou televizi na pokojích. Nic z toho nefungovalo. Restauraci jim Chorvati zavřeli, v televizi jen volně šířené programy ze satelitu. Byla tam s námi nějaká škola, děti chodily večeřet do Male Luky, snídaně jim nějak odbyli. Nádobí, kastroly myli hadicí vedle bazénu poté, co se tam půl dne válely, asi aby se odmočily. Kolegyně měla jet za 14 dnů. když jsem ji informaovala o situaci, volala do cestovky kvůli polopenzi a ujistili ji, že už je všechno v pořádku. Nebylo a odbývali je dovezenou pizou a pod.
Ale tyhle problémy nemusí letos nastat. Ubytování nebylo špatné, ale vila je dost velká, pokud se v sezoně zaplní, musí tam být tlačenice. Přístup k vodě je špatný, pláže jsou ve Staniči a Male Luce. O tom se píše dost podrobně v jiných příspěvcích. Mě to prostě stačilo jednou.
Jinak jsme měli přes tuto cestovku zajištěno ubytování na Brači v soukromí a byli jsme spokojeni. To jsme ale kromě zajištění ubytování žádné další služby nepotřebovali.
Re: Vila Adria Sun / Mala Luka / CK Adria Sun
31. 07. 2010 10:12
Po pravdě, byla to hrůza, jezdím do Chorvatska 2x ročně, ale to co jsem zažil letos, se nedá ani popsat. Pokud chcete klidnou dovolenou, raději se ubezpečte, zda s vámi nebudou bydlet již zmíněné děti (v jiném příspěvku). Zřejmě je to pravidlo! Co se týče vybavení-bazény nebyly vůbec zprovozněny, stůl na pinčes rozlámaný, jedno kolo na zapůjčení-nefunkční, skútry nebyly vůbec. Vybavení pokojů sporadické, pokud si chcete něco uvařit, vemte si svoje nádobí. Prostě už nikdy!
Re: Vila Adria Sun / Mala Luka / CK Adria Sun
31. 07. 2010 20:07
A proto 15let jezdím solo.
Re: Vila Adria Sun / Mala Luka / CK Adria Sun
02. 09. 2010 09:52
Byli jsme na Vile Adria Sun už po čtvrté, zatím jsme byli vždy až na nějaké drobnosti spokojeni. Apartmány poměrně slušné, jídlo bez problémů, bazény udržované a delegáti příjemní. Škoda jen, že tam nefunguje bar, to je prý ale problém nějakého chorvatského majitele. Nám se líbí hlavně veliká terasa, jezdíme sem vždy tři rodiny, takže se nemusíme scházet na nějakém stísněném balkonu. Super je také blízkost moře a poměrně klid od lidí, pláže tady nejsou přecpané. Příští rok jedeme zase.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Nečasová (02. 09. 2010 09:55).
Re: Vila Adria Sun / Mala Luka / CK Adria Sun
31. 03. 2011 17:46
Narazil jsem na tohle fórum čirou náhodou ale přečtení některých příspěvků mne přinutilo napsat několik vět. Na Vile Adria Sun jsme byli 2x, služby vždy byly naprosto perfektní, proto mne překvapují rozporuplné názory. Jestli nebude problém spíš v nesnášenlivých lidech kteří jsou vždy a všude nespokojeni. Také jsme taková podobná individua měli v našem turnusu. Bohužel...Dokázali zkazit nejen náladu většině spolubydlících ale i znepříjemnit celou dovolenou. Stěžovali si několikrát denně úplně na všechno, litovali jsme delegátky, běhaly kolem nich celej den a věřím, že si nakonec tito nesnášenlivci stěžovali, ačkoli všichni ostatní jsme byli opravdu max spokojeni. Cestovky by si měl vést seznam takových problémových klientů a raději je nebrat na zájezdy. Závěrem - vřele doporučujeme. (každý ať si to přebere sám..)
avatar Re: Vila Adria Sun / Mala Luka / CK Adria Sun
20. 05. 2011 19:49
Přelom červenec/srpen 2010 Villa Adria Sun, naprostá spokojenost, pláže (klídeček), krásné moře, super ubytování, vynikající delegáti... žádnej problém, vřele doporučuji yawning smiley
Re: Vila Adria Sun / Mala Luka / CK Adria Sun
25. 05. 2011 12:43
Zdravím, to jste mě potěšili, my máme již zaplaceno právě ve vile adria sun. Hledali jsme spíše něco s malýma plážičkama mezi kamenama a ne velké centrální pláže, tak doufám že se nám to splní.
A snad i ubytování a jídlo bude v pohodě, podle některých diskuzí jsem začínala mít z dovolené strach...
Re: Vila Adria Sun / Mala Luka / CK Adria Sun
27. 05. 2011 21:27
já vím sehnat ubytování v Nemire, to je pri male Luke,žádná cestovní kancelář, soukromé ubytování, podívejte naši stranku, poslem info...mail:apartmanigale@gmail.com....ubytování již od 10€ osoba/den v červen/zári
avatar Re: Vila Adria Sun / Mala Luka / CK Adria Sun
28. 05. 2011 10:59
apartmani gale napsal(a):
-------------------------------------------------------
> já vím sehnat ubytování v Nemire, to je pri male
> Luke,žádná cestovní kancelář, soukromé ubytování,
> podívejte naši stranku, poslem
> info...mail:apartmanigale@gmail.com....ubytování
> již od 10€ osoba/den v červen/zári


Asi to velká sláva nebude.
Je konec Května a pořád prázdno......POZOR NA TO!!!
Re: Vila Adria Sun / Mala Luka / CK Adria Sun
06. 06. 2011 13:59
Dobrý den,
dnes jsem se vrátila z týdenního pobytu ve vile Adria Sun a závěr - poprvé a naposledy !
Při příjezdu neuklizené pokoje, nepověšené záclony, absolutně neprofesionální podávání snídaně i večeří. Vilu provozují Češi, na stolech máte ubrusy se značkou piva Černá hora, kolem český nebo slovenský personál, dle mého hotelovou školu tam nemá vystudovanou snad nikdo. Nezásobený bar, do města Omiš 3 km nebo do městečka Staniči po frekventované silnici. Jet tam před sezonou, počítejte se zavřenými restauracemi v okolí.
Wifi v nabídce nefunguje!!!!Tři dny slibovali opravu, pak jsem to vzdala. Bazén nenapuštěný, opravdu miniaturní, okolí před vilou a terasou neupravené. Pokud si chcete zajet na dovolenou stylu letní tábor, tak tohle je přesně ono !Vše mi tak trochu připomínalo jak za socialismu.
Dejte si také pozor na dopravce, Autoškola Karel Krolop, jeli jsme bez klimatizace,(prý porucha) z Olomouce přes Bratislavu a Maďarsko, celkem 18,5hod!Řidiči pak s námi celý týden trávili dovolenou popíjením piva. Při řízení se chovali velmi neprofesionálně, od sprostého nadáván,po špatnou orientaci v terénu až po neovládání DVD přehrávače.Zájezd byl přes cestovní kancelář Active days, kdy mě slečna majitelka Alena Petrželková taky svými organizačnímí schopnostmi neoslnila.Přes Active Days byly slibované 2 terasy na cvičení jogy (byly jsme dvě skupinky), přičemž jedna z nich bylo parkoviště, kde parkovala auta!
Takže tak, jen aby jste věděli, do čeho jdete. Ještě jeden detail, ale pro mě ne, magistrála s frekventovaným provozem, 200 metrů nad vilou, takže hluk aut byl slyšet.
Moře krásné, jen hůře dostupné, malé , ale pěkné plážičky-netuším však, jak tam se v sezoně lidi vejdou, kousek dále asi 10 minut chůze větší pěkná pláž v Malé Luce, opět pro sezonu poměrně malá.Pokud chcete jít po pobřeží na obě strany, stanou se z vás trošičku kamzíci a budete se lehce brodit , zvláště po přílivu, mořem.
Večeře byly dobré, výběr ze dvou jídel ovšem bez zeleniny. Jídelní lístek se dvakrát změnil.Jídlo se dováželo z vedlejší restaurace v Malé Luce, takže nebylo vždy úplně teplé.Snídaně absolutně diletantsky podávané formou švédského stolu.
Škoda, místo má dobrý potenciál, vila jako taková je moc pěkná, trochu kreativity, lepší služby, úklid na pokojích a zákazník by mohl být spokojený,...ale nebyl. Píši to také proto, že jsem za stejné peníze absolhovala zájezdy, kde vše fungovalo na 100%(např. hotel Eva a bungalovy na ostrově Rab).
L. Fetková
Re: Vila Adria Sun / Mala Luka / CK Adria Sun
25. 07. 2012 18:31
Právě jsem se vrátila se skupinou aerobiku z týdeního pobytu na této Vile a všichni z naší skupiny můžeme konstatovat téměř naprostou spokojenost. WiFi bez problémů funguje, pokoje čísté, záclony visí všude, personál neobvykle ochotný a obětavý. (prý je nový...)
Podávání stravy zajišťuje chorvatský personál - působil profesionálně, porce zbytečně veliké, jídlo chutné. Ubrusy od Černé hory jsou zde stále ale nám se líbily.-)
Bazén sice menší, vhodný spíše pro děti ale to jsme ostatně viděli předem na fotkách, navíc jsme přece přijeli kvůli moři....
Přímo před Vilou je nová pláž, dále je zde nová cesta podél moře vedoucí až do Omiše. Pláže nám připadaly úžasné, přírodní, sice menší ale lidí poměrně málo.
Magistrála zde není vůbec slyšet. Jezdíme cvičit do Chorvatska pravidelně ale na tohle místo se budeme rádi vracet.
Re: Vila Adria Sun / Mala Luka / CK Adria Sun
25. 07. 2012 20:29
Tak a "Teď babo raď"...............?hot smiley
Re: Vila Adria Sun / Mala Luka / CK Adria Sun
26. 07. 2012 14:31
No to je zaujímavé že najskôr zle a zrazu dobre? Že by písal nejaký delegát CK? Ono sa to zistí až na mieste..Bol tam niekto so psom?



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Bobila1 (26. 07. 2012 14:32).
rj
Re: Vila Adria Sun / Mala Luka / CK Adria Sun
07. 08. 2012 19:46
Současně s námi tam byla rodina se psem.
Re: Vila Adria Sun / Mala Luka / CK Adria Sun
07. 08. 2012 22:51
To rj: Ako sa Vám tam páčilo?
rj
Re: Vila Adria Sun / Mala Luka / CK Adria Sun
08. 08. 2012 17:45
Bobila1, už jsem o tom psala o pár příspěvků výš. Znám v Chorvatsku lepší místa. A nedovedu si představit, kde by mohla být vybudovaná nová pláž pod vilou.
Re: Vila Adria Sun / Mala Luka / CK Adria Sun
09. 08. 2012 13:56
No uvidíme a isto napišem odozvy ako to tam vyzerá.
Re: Vila Adria Sun / Mala Luka / CK Adria Sun
13. 09. 2013 11:43
Chorvatsko - vila Fis /Adria Sun/ srpen 2013.
Vila a prostředí jako takové pěkné. Sháněli jsme dovolenou, kde je klid a není zde přelidněno, což zde opravdu je. Ubytování pěkné, nastěhovali nás cca po 4 hodinách od příjezdu - cesta trvala 20 hodin - vláčeli nás 6 hodin po ČR sad smiley - příjezd na místo v 7 hodin ráno. Pokoje - apartmány - byly uklizené, čisté a pěkné. Měli jsme velký apartmán pro 6 lidí - 3 ložnice, 2 koupelny, obrovská terasa. Klimatizace fungovala bez problémů. TV nefungovala vůbec - delegáty sděleno, že je "rozbitá" televizní karta - to jsme neřešili více, ovšem v apartmánech se nacházeli lidé, kteří pro svoji dovolenou televizi vyžadovali a upřímně si myslím, že se k nim delegáti nechovali vhodně a dělali, že se jich to netýká. Wifi nefungovala skoro celý týden, poté sděleno 5-tý den, že funguje pouze v suterénu budovy. Kuchyňky vybavené velmi sporadicky a v 6-ti lidech boj o cokoliv. Pobyt jsme měli bez jídla, čili hodnotit nemůžu. A moc lidí tam stravu nemělo. A těm pár lidem dováželi každý den jídlo z restaurace z Omiše. Bazénky dětské, které jsou na místě nejsou využívány - moře v této zátoce je nádherné, není třeba chodit do bazénu, voda byla i studená, neboť na bazény slunce nesvítí skoro celý den, jsou mezi borovicemi .Přístup k moři dobrý, ovšem ne vhodný pro starší osoby a děti - jde se po kamenech a není zde moc pozvolný vstup do moře. Plážičky maličké soukromé tu sice byly, ale ovšem lidé si na nich chytře nechávali své věci přes noc, čili nebyla možnost jich využít a hlavně prostorné nebyly pro 6 lidí. Pláž ve Staniči je velká a je kousek. Na pláži restaurace, bar, bez problémů. Ve Staniči 2 obchody s potravinami. Pizerie, kde jsme se velice dobře najedli. Pravda, že se do Staniči musíte dostat po frekventované silnici - ovšem cesta trvá cca 10 minut a není to tak strašné.
Na nákupy je vhodný Omiš - cca 3km. Nebyl problém říci na recepci a delegátka nás za poplatek odvezla tam i zpět - 10 kuna - 1 cesta - osoba. Výlety, které vám doporučí při schůzce první den NEDOPORUČUJI - nestojí to za ty peníze a je lepší si případně výlet uskutečnit podle sebe - přijeli jsme autobusem, což byl problém s výlety, ale kdo jede osobním autem, tak naprosto bez problémů. Jinak vám za poplatek splní co chcete - přivezou dřevěné uhlí, maso na grilování, atd....
Dovolenou na tomto místě bych doporučila, ovšem nevěřte všemu, co je napsáno na internetu.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 105
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.