Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Zkušenosti s kempy

Autor couddy 
Zkušenosti s kempy
05. 07. 2018 11:58
Máte zkušenosti s kempy ve Slovinsku a jaké? ;-)
Re: Zkušenosti s kempy
15. 07. 2019 21:47
Furt nikdo nic?
Glamping taky nic?
Ani Miloš?
Re: Zkušenosti s kempy
16. 07. 2019 10:56
Ahoj .Mám osobní zkušenost s kempem v Trentě v Triglavském národním parku a ve vesnici Lipce poblíž Jasenice a Bledu..Byla to ale jedna a dvě noci.Tento měsíc. Bled kemp byl přeplněný a dva by nás vyšel přes 40e a to se nám nechtělo .Je otázka co by jste si představovali.Taky z hlavy nevím názvy těch kempů.V Lipce byl kemp nad řekou Sávou a za ní velká ocelárna.Taky za řekou svištěla železnice.Tyto faktory by mohly někomu vadit.Nebyl tam ani obchod ani otevřená restaurace.Sice mladík tam něco nacvičoval v baru ale za nás nic neotevřel.Pro velkou skupinu ale jednou vařil večeři. Toto bych viděla jako kemp tranzitní nikoli pobytový.V řece na vlastní nebezpečí se mohlo koupat.
V Trentě byl kemp malý ale pohoda a restaurace fungovala . Obchod je asi v obci. Sociání zařízení v Lipci asi novějšího data.Ale čisto bylo v obou.Tolik má zkušenost.Ale oba jsou to kempy spíše turistické.
Re: Zkušenosti s kempy
17. 07. 2019 13:52
To vranka: Děkuji za přízpěvek.
Budu rád, a věřím, že se najde někdo, kdo zrovna slovinskem také sviští a hledá a nachází nové varianty.
Já osobně mám v hledáčku Jeden malý kemp na přespání hned za Ljubel pasem. A pak další kolem Bohinského jezera. Našel jsem i varianty moc hezkého (alespoň na fotkách) glampingu, problém ale je, že netuším, zda auto může být v blízkosti nebo někde až na parkovišti. Ty "glampy" vypadají velice stylově, ale otázkou je pokud mám zázemí v autě, jestli je to ta prové ořechové.
Spíš hledáme pohodový kemp u jezera s možností paddleboardingu a nějakého zázemí. Tedy ne horskoturistický "basekemp".
Děkuji všem za názor.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 58
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.