Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Nocleh na cestě do Černé Hory

Autor Rosmarine 
avatar Re: Nocleh na cestě do Černé Hory
03. 06. 2008 22:08
Je to tento kemp ???? [www.oliva.cg.yu]

MirekŠi
Re: Nocleh na cestě do Černé Hory
04. 06. 2008 08:08
Bol som minuly rok v Ulcinji a bol som max spokojny.Ak pojdem niekde tento rok,tak jedine tam a zoberiem si max jedlo na cestu.-+ hodne mineralky.Minuly rok som vliekol vsetko zo sebou a potom som lutoval.Ked som kamosovi poslal emailom odtial foto,okamzite sadol do auta a na druhy den bol tam.Internet tam stal hodina 1Euro.Cena tu uz boli rozobereane.
Co sa tyka cesty.Ciara...Zilina-Komarno-Osijek-Sarajevo-Foca-Podgorica-Ulcinj...spolu asi 1100km.Cesta uplne v pohode,
len treba davat pozor v Bosne na rychlost.Srdecne doporucujem.Je pravda,ze bosnacia a cernohorci jazdia trosku divoko,
ale ked clovek trosku pritvrdi...tak splynie.Druha vec je,nevidel som tam ani jednu nehodu...tie zacali na slovenskom uzemi.
Hodne stastia.
Re: Nocleh na cestě do Černé Hory
04. 06. 2008 10:32
ahoj,ano je to on. sice o pul eura podražily,ale stále je to super cena a k vodě je to vážně pár metru.Hned vedle kempu jsou dva domky s rychlím občerstvením a 150 metru je krámek s potravinama.
avatar Re: Nocleh na cestě do Černé Hory
04. 06. 2008 11:49
Také mne zaujal.Ta cena je řekl bych "úžasná",za ty peníze se tam dá zůstat o další týden déle.Jen jedna otázečka,nebylo by možno třeba na E-mail zaslat nějakou informaci,třeba podle mapy a popisu kde to přesně je,myslím odbočka s hlavní,abych to nepřejel.Mám sebou přívěs a nerad bych se někde otáčel.Doufám,že vjezd je v pohodě a není to moc úzké a nebo s kopce.Díky moc.

MirekŠi
Re: Nocleh na cestě do Černé Hory
04. 06. 2008 14:58
Ahoj,no příjezd je s kopce,ale jezdí tam auta s přívěsama v pohodě,pokud to není kolem poledne,kde místní často parkuji uplně všude kde se dá. Přímo v kempu je pár karavanu vždy,tak si myslím,že to není žádný problém. Kdy tam jedete,jestli se mužu zeptat. Podle minulého roku,tam přijíždí hodně lidí kolem 7-8 července,a začíná se to docela plnit,tak kvuli místu pro karavan,je lepší trochu dřív. Jsou tam dva kempy vedle sebe,ale cenu v tom druhým neznám.
avatar Re: Nocleh na cestě do Černé Hory
04. 06. 2008 15:28
No termín přesně nemám stanoven,poněvadž jinou možnost ne prázdniny nemám tak je to vždy v tu nejhorší turistickou dobu červenec-srpen.Myslím si,že vždy se dá ten plácek nějak sehnat. Ještě jedna maličkost,jak se jmenuje ta obec nebo dědina kde ten kemp vlastně je.Ten název co je na webu nemohu v mapě najít ???

MirekŠi
Re: Nocleh na cestě do Černé Hory
04. 06. 2008 15:59
Je to 12 km za Barem,říkají tomu maslima,ale není to žádná vesnice. Je tam jen cedule pláž maslima,nebo také Rocky pláž. Dá se to snadno přehlédnout,je to hned za levotočivou zatáčkou po pravé straně,těsně před tím je cedule s nápisem Rocky pláž.Kemp je hned u moře,v né velké zátoce. Pokusím se najít některé fotky,jestli tam nemám nějakou s tím příjezdem
avatar Re: Nocleh na cestě do Černé Hory
04. 06. 2008 16:52
Díky moc,bylo by OK.Ta Maslima na mapách je.Pak je tam nějaký Bušat ???

MirekŠi
Re: Nocleh na cestě do Černé Hory
05. 06. 2008 11:47
Pro Ivan143 a Jitku Kontakt meil 1.karel@meil.cz V tomto termínu pojedu také Jitko přidejte se k nám,jedu s manželkou jedno auto, jsme také důchodci. Za jeden den bez noclehu v žádnem případě nedojedete. Napište na meil kontakty,čau
avatar Re: Nocleh na cestě do Černé Hory
05. 06. 2008 12:04
Jo Karle to já jedu do ČH 10 dní a pak zase 10 dní nazpět.Nemám nic zajištěno /nepotřebuji/,ubytování v kempech.Nic mne nehoní tam 4 dny,tam zase 2 jak kde se mi líbí.Beru to přes HR a třeba i s výletama do BiH.Prostě si té cesty užíváme a hlavně sluníčka.V loni jsme takto skončili v Ulcinji,letos možná až za něj k Albánii ???

MirekŠi
Re: Nocleh na cestě do Černé Hory
05. 06. 2008 13:14
Jo poznavačky, ty ja rád u mře ležet nemusím.Dal jsem na tvou radu a koupil jsem navi. mio moov 330 je super,tak ji brzy otestuji.Balkán pokrývá velmi dobře,dík za radu ahoj
Re: Nocleh na cestě do Černé Hory
11. 06. 2008 09:36
Chystám se začátkem července do Budvy přes Maďarsko a Srbsko. Vzhledem k tomu, že jedu se třema dětma tak uvažuji o tom, že vyrazím na noc (děti budou doufám spát ) a pak to kolem poledního zapíchnu někde v Srbsku kde si zkusíme najít nějaké ubytování a pak se tam trochu porozhlédnem a zkusíme nějak zabavit děti. Pak se vyspíme a ráno vyrazíme do Budvy. Máte někdo zkušenost s něčím podobným? Kde zastavit, jaké jsou cenové relace atd. ? Někdo tady doporučoval maďarské lázně, ale z těch se mi to zdá pak do cíle příliž daleko. Preferoval bych něco v tom Srbsku a to spíš k ČH hranicím.
Re: Nocleh na cestě do Černé Hory
30. 04. 2013 16:27
hledám nocleh na jednu noc pro 2 na severu BiH nebo v okolí Vinkovci jedeme 24.5. do Žabljaku
Re: Nocleh na cestě do Černé Hory
05. 05. 2013 13:41
ahoj , tak já jsem to vymyslel tak že jedu přes maďary , srby, po dálnici pak to točím do MN přímo do Žabljaku a spím v kempu Mlinski potok který vlastní nezapomenutelný Mina Šamšal , jak chceš můžeš spát buď v autě nebo ve vlastním stanu a nebo přímo v jeho domě má to tam pěkně upřizpůsobené samé pěkné pokojíčky cena u něj byla myslím 7eček na osobu ráno dostaneš kafe a slivovici a můžeš se jít projít k Černému jezeru pohádka a pak pokračovat odpočinutý směr moře já volil cestu přímo přes durmitor a tam Ti spadne brada jako mě ))) nazpátek jsem tam pobyl dvě noci a vydali se po značkách na Bobotov Kuk skončil jsem 100m pod vrcholem ))) ale letos tam prostě musím vylézt ))))) prostředí přímo nádherné pohádkové , já už nikam jinam nejezdím )))
Re: Nocleh na cestě do Černé Hory
05. 05. 2013 21:17
Jo jo, u Miny je vyhoda, ze pokud se nevratite z vyletu di hor, tak se vam postara o drahou polovicku, jak to nabizel me polovicce a manzelce kamarada, kdyz jsme s kamaradem lezli do ledove jeskyne.

Rok na to uz gazdoval s mazelkou a dcerou a to byl polovicni. Jak mi rekl, pri placeni "Ty mas svoji velitelku, ja mam svoji velitelku" :-)

Jinak cesta pres madary a srby je i pouzitim dalnice dlouha. My spali v Szegedu v kempu u reky. Kemp nic moc, ale je tam hezky a maji tam bazenek s termalni vodou.
Re: Nocleh na cestě do Černé Hory
06. 05. 2013 22:59
Mina je nezmar ale Jelena ho drží zkrátka confused smiley
Re: Nocleh na cestě do Černé Hory
06. 05. 2013 23:01
Ta jeskyně by mě zajímala kde to tam je ??????????
Re: Nocleh na cestě do Černé Hory
07. 05. 2013 13:33
To pepos:
Když si zadáš do google.me ledena pečina vyjede ti asi milion odkazů i s přesným popisem. Když jsem byl naposledy na Žabljaku a u Černého jezera, myslím, že jsem tam viděl i mapky, rozcestníky a značky. Ale tehdy to tam vypadalo takto:
[sphotos-h.ak.fbcdn.net]
Cesta od Nikšiće vypadala takto:
[sphotos-a.ak.fbcdn.net]
[sphotos-g.ak.fbcdn.net]
No a na závěr jeden nádherný most
[sphotos-g.ak.fbcdn.net]
Tož tak
Mike
Re: Nocleh na cestě do Černé Hory
08. 05. 2013 21:40
Jo, to je ona. Na ukazatelich pisou tri hodiny a ano, jsou to tri hodiny. Po ceste nic, kde by se dala doplnit voda. To jenom pro ty, kdo by chtel udelat stejnou blbost jako my, kdyz jsme tam lezli s pulkou flasky Kofoly. A sestup do ni je jen vyslapanymi vstupy ve firmu a studi to. Ale je to vazne moc pekny.
Re: Nocleh na cestě do Černé Hory
05. 05. 2014 17:49
Kdo máte zájem,můžu dát tip na ubytování ve velice slušném penzionu téměř v centru Sarajeva.Byli jsme tam loni a letos pro velký úspěch se bude opakovat při cestě do ČH.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 55
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.