Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Člun a jeho používání v MNE

Autor pivisko 
Člun a jeho používání v MNE
14. 08. 2012 20:22
prosím, poradíte někdo ? Leta jsme jezdili do HR a máme člun gumák do 3 metrů a slabší motůrek. Letos prvně jedeme do MNE a chceme ho vzít se sebou. Máte někdo zkušenosti jak s kotvením a poplatky ? V nějaké starém vlákně před třemi lety někdo psal, že se neplatí nic. Je tomu i teď? A jsou nějaké kontroly ? V HR nás nikdo nikdy nekontroloval, ale jiný kraj jiný mrav :-) díky za radu.
Re: Člun a jeho používání v MNE
14. 08. 2012 20:52
ahoj

no to jsem se kdysi asi ptal já ale nějak jsem to neřešil když jsem se ptal domácí tak jen mávla rukou , já kotvím na bojce mají tam tak 30metrů od břehu na dně oka a protože jezdím až v půli září bojky už mají z vody ven , tak si od domácí půjčím bojku a pěkně se šnorchlem si ji jdu ke dnu uvázat jen asi 8 metrů winking smiley jo nic není zadarmo ale jde to v pohodě , já mám člun 3.5m a 10hp motor což je myslím nejidealnější měl jsem tam i 5hp ale na moře to je velmi slabe a v případě větru a vln je to až nebezpečné , každopádně jsem nikdy nic neplatil a to se pohybuji kolem pobřeží nahorů dolů a nikdo si mě zatím nevšímá smiling bouncing smiley
Re: Člun a jeho používání v MNE
14. 08. 2012 21:40
Tak to jsem ráda. Máme člun do tří metrů a motor 1,5 hp. Takové malé prdítko a stačí. Co dokáží vlny vím, to jsem taky už zažila a pro mě jako neplavce, to byl opravdu šílený zážitek :-)
Díky za info, snad i nás si nikdo všímat nebude. grinning smiley
avatar Re: Člun a jeho používání v MNE
14. 08. 2012 22:08
Také bereme sebou člun,nikdy nebyl problém.Zatím to tam neřeší.Možná ještě nejsou tak nenaž..ní jak v HR.

MirekŠi
Re: Člun a jeho používání v MNE
14. 08. 2012 22:23
JJ tak to je dobře. Já už HR dělím na HR a Pelješac. Tam je pořád ještě tak nějak dobře a klídek. Jinak nahoře už chtějí peníze za všechno. Loni jsme procházeli Dubrovník a když jsme vyšplhali na starou tvrz Carskou nad městem a i do ruin chtěli vlezné, to byl už fakt děs.

Tak proto doufám, že mě MNE mile překvapí :-)
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 51
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.