Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Prosba o radu - ubytovanie a vyber miesta (Tivat a okolie )

Autor stredo 
Prosba o radu - ubytovanie a vyber miesta (Tivat a okolie )
29. 05. 2011 23:35
Dobrý deň tento rok vyrážame na základe dobrých odporúčaní do čiernej hory. Ak budete ochotni ocenil by som vase rady a postrehy. Hladam kludne miesto s cistym morom a plazami s moznostou vyletov na opustene plaze a nechcem ist az k Albansku takze zatial vyhrava Tivat, zaujima ma ci sa tu niekde nenajde niekto s kontaktom na ubytovanie ci uz hotel, alebo aj u domacich, nechcem to riesit na mieste a bez referencii sa tazko vybera. Takze ak ste boli niekde spokojni a mate cislo alebo mail budem velmi vdacny. Akekolvek info ocenim na lukasstredansky@gmail.com
Re: Prosba o radu - ubytovanie a vyber miesta (Tivat a okolie )
05. 06. 2011 06:37
V samotném Tivatu bych bydlet nechtěl ani v zálivu v Boce Kotorské. Je tam více méně stojatá a špinavá voda.
Kousek od Tivatu je poloostrov Luštica, jsou tam nádherné pláže - jako např. Žanjica, Miriště a dají se najít i jiné. A určitě se tam dá ubytovat, ale musíš jet po úzkých a místy i méně kvalitních cestách - ale stojí to za to. Krásná příroda, čistá voda. Z Tivatu cca 3/4 hodiny pomalé jízdy.
Byl jsem se tam podívat jen v rámci výletu - byl jsem ubytovaný ve Sv. Štefanu.
Celkově loni mě připadlo, že krize v Č.H. byla znát, všude dostatečná nabídka apartmánů za nižší cenu než v r.2007, kdy jsem tam byl předtím naposledy. A rozestavěné další apartmány, na kterých se již nepokračovalo. Asi měli velké oči s tím turistickým ruchem.A vrcholem je to betonové monstrum, co má být hotel v Budvě, ten se možná dokončí, ale kam se lidé na pláži vejdou, to již nikoho nezajímá. Takže Budvu nebrat.Na té Luštici je o poznání klidněji - jen nejet nejblíže - k hotelu PLAVI HORIZONT. Sice pěkná písčitá pláž, oceněná modrou vlajkou, ale jinak cirkus.
Re: Prosba o radu - ubytovanie a vyber miesta (Tivat a okolie )
05. 06. 2011 07:19
Žanjiče, Miriště a jiné, prostě všechny nádherné pláže na poloostrově Luštica - nemáš co ztratit. Jeskyně přístupné pouze z moře a jiných zajímavostí je tam dost a dost. Seženeš tam i ubytování, někde i dosti luxusní.
Re: Prosba o radu - ubytovanie a vyber miesta (Tivat a okolie )
05. 06. 2011 08:42
To jar 2004 : tak ses konečně vzbudil po zimním spánku. Jedeš letos do Č.H.?
Re: Prosba o radu - ubytovanie a vyber miesta (Tivat a okolie )
05. 06. 2011 18:27
To Jar 2004 Vítám Tě mezi námi kolego.Co že taková pauza.Doufám že letos Mne nevynechášsmileys with beer
Re: Prosba o radu - ubytovanie a vyber miesta (Tivat a okolie )
05. 06. 2011 21:04
To Vinklar:
Osobně bych i letos raději jel do Č.H., rodině však vadí vzdálenost,byl jsem tam již 4 krát, jezdím na blind, takže ještě nevím, kde vlastně skončíme. Je tam krásná příroda, místa, která mě přirostla k srdci. Letos možná jen Šibeník a okolí, ale přesto, že budu vyjíždět začátkem července, zatím z výše uvedených skutečností nevím, kam vlastně pojedu.Ale o to je to vzrušující a to mě baví, vlastně nevím, kde hlavu složím, nemám nic nalajnováno.
Re: Prosba o radu - ubytovanie a vyber miesta (Tivat a okolie )
06. 06. 2011 13:20
karle,přesně jak říkáš, je to i u nás.Akorát s tím rozdílem,že do Budvy chce manželka a asi i mladší dcera.Já bych jel nejraději na Korčulu nebo Pelješac o kterém mi vypráví nadšeně můj známí Bosňák ,který má u nás v Plzni kavárnu a chodím k němu na dobrý kafe. ale láká mě i ostrov Pag.Tam jsem byl asi před 12 lety a moc se mi tam líbilo.My jezdíme začátkem září tak je otázka jestli by tam bylo počasí tak stabilní jak v Budvě.Navíc loni jsme poznali v Budvě super domácí a to je další plusový bod pro Budvu.Další bod jsou finance, týdení dovolená v MNE nás přijde tak na 25 000 pro 3 lidi.A letos po těch všech zdraženích co nám připravila naše milá vláda angry smileyto zatím máme hodně na hraně a budeme se rozhodavat na poslední chvilku.
Re: Prosba o radu - ubytovanie a vyber miesta (Tivat a okolie )
06. 06. 2011 21:32
Na Pelješacu je taky moc hezky, byl jsem tam v r. 2004. Ale když se již dostanu tak daleko na jih, vždy mě "přetáhne" Č.H. vždyť od nás ze Zlína to mám do Orebiče cca 1140 km, do Budvy nebo Sv. Štefanu cca 1250 km a to již není zásadní rozdíl.A Lovčen i okolní kopce mě lákají rozhledem po okolí.Totéž méně navštěvované a hezké pláže jako Kamenovo a zvláště Drobný písek, kde v okruhu 20 až 30 metrů nebylo človíčka. A cenově také přijatelné, v loni jsem se na zpáteční cestě stavil na pár dnů v Omiši - také srdeční záležitost. V porovnání s Č.H. však citelně dražší jak ubytování tak potraviny.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 185
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.