Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

FKK kemp - jako Bunculuka (Krk) či lepší

Autor martin_volf 
FKK kemp - jako Bunculuka (Krk) či lepší
23. 05. 2013 22:27
Dobrý den,
rád bych takto poprosil o radu a doporučení na kemp úrovně Bunculuky či lepší.

Kdysi jsme objevili FKK kemp Bunculuka na Krku a byli tam vždy absolutně spokojeni (pohoda, klid, čisto, zázemí pro rodiny s dětmi, pěkná pláž vhodná i pro malé děti). Samozřejmě až na rapidně rostoucí ceny...

Po čtyřech letech bych ale rád navštívil i nějaké jiné FKK místo v oblasti Istrie, Krku, popř. i jinde. A samozřejmě nechci poslouchat, že to v Bunculuce bylo lepší :-)

Děkuji moc za doporučení.
Leo
Re: FKK kemp - jako Bunculuka (Krk) či lepší
06. 06. 2013 08:46
Valalta – Rušnější, děti ocení hlavně tobogán zdarma, velký bazén a písčitou pláž, dál od nejbližšího města, teplá voda na žetony.
Koversada – Klidnější, zátoka s písčitou pláží, která má prý však v sezónu docela špinavou vodu, blízko městu.
Ulika – Klidnější, bazén, mini písčitá plážička.

Nám osobně se moc Bunculuka nelíbila, sice měla super moře a pláž, ale kemp byl ve svahu a navíc se táhl daleko od moře.
Re: FKK kemp - jako Bunculuka (Krk) či lepší
06. 06. 2013 13:51
Od této sezóny jen teplá voda, už v ceně. Nejlepší je Valalta.
Leo
Re: FKK kemp - jako Bunculuka (Krk) či lepší
06. 06. 2013 14:11
Tak to je dobrá zpráva. Škoda, že se tam asi letos nedostaneme. Valalta se nemusí líbit akorát někomu, kdo hledá klidné tiché místo, protože tam to opravdu žije.
Re: FKK kemp - jako Bunculuka (Krk) či lepší
16. 07. 2013 21:50
Klidné tiché místo asi spíš FKK Konobe, ne?
Re: FKK kemp - jako Bunculuka (Krk) či lepší
18. 07. 2013 22:08
Dobrý den, děkuji za rady. Nakonec jsme zvolili kemp Konobe v Punatu na Krku.

Dovolím si srovnat Bunculuku a Konobe, třeba se někomu bude hodit.

Konobe je opravdu velmi klidný kemp, kde nebyl problém počátkem července sehnat bezvadné zastíněné místo pro stan, kousek od moře. Ve stínu borovic leží prakticky celá část pro stany. Hlavní pláž nikterak přeplněná, zastíněná vedlejší pláž, zbytek skalnatý. Jedna restaurace, jeden obchod, kde je možno platit kartou. Se setměním klid. Nijak špatné, ale mohlo být lepší vyvážení tříděného odpadu a čistota sociálních zařízení. Dovolím si ale tvrdit, že stále úplně jinde než ve většině českých kempů.

Bunculuka je v celkovém hodnocení z mého pohledu o třídu až dvě výše, samozřejmě i cenou. Za stejné místo jako v Konobe zaplatíte o 1/3 více. Místa pro stany bez parcely daleko od moře a v kopci. Problém najít volné místo. Rozdíl oproti Konobe především sociální zařízení. Úklid zde probíhá prakticky nonstop a s nepořádkem jsme se za 4 roky nesetkali. Navíc malé sprchy pro děti, vysoušeče, dezinfekce na ruce, sprchy pro psy a další drobnosti. V Konobe to též není špatné, ale přeci jen by mohlo být lépe. Nádherná pláž a moře, bohužel komerční využití se stupňuje, přelidněno (zřejmě i pro přístup koupajících se z "venku" z nedaleké Bašky).
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 53
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.