Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Rádi poznáme pár na společnou dovolenou "Koversada 2012"

Autor good-light 
Rádi poznáme pár na společnou dovolenou "Koversada 2012"
06. 09. 2011 21:25
Tak už jsme se i my – manželský pár s jednou předškolačkou – šťastně a v pořádku vrátili z Chorvatska z kempu Koversada, kam se každoročně rádi vracíme a kde máme vlastní karavan. Dovolená ani letos neměla chybu, až na malou drobnosti…opravdu minimum Čechů (tedy alespoň v našem termínu od 20. 8. do 30.8.) Proto by jsme chtěli na příští dovolenou v roce 2012 vyrazit na Koversadu s podobným štíhlým a přátelským párem jako jsme my. Uvítáme pár z jižních Čech a s min. jedním dítětem. (ale není podmínka, klidně i skupina přátel)



Upraveno 1krát. Naposledy upravil good-light (26. 12. 2011 09:04).
Re: Rádi poznáme pár na společnou dovolenou "Koversada 2012"
22. 02. 2012 12:18
Vím že to sem nepatří... Ale... Obdivuji Vás, že absolvujete takovou dovolenou. Vůbec nic nemám proti nudaplážím, nahotě, je to přirozené, ale nedovedu si představit, že bych jel do uvedeného kempu s malou dcerkou... Myslíte, že všichni v kempu jsou mírumilovní lidé? Že tam jsou jen pro sebe a né kvůli jiným nepatřičnostem? Vzpomínám, že moji mladší sestru jednou obtěžoval jeden bídák, k ničemu nedošlo, ale od té doby jsem opatrný... Nechtěl jsem Vás vystrašit, ale jak to řešíte? Hlídáte ji více? Nebo je to opravdu bezproblémové?
Leo
Re: Rádi poznáme pár na společnou dovolenou "Koversada 2012"
23. 02. 2012 08:48
Pochybuji, že by došlo k přímé konfrontaci mezi dítětem a nějakým individuem. To spíš bude sledovat z dálky neviděn (takto prý před našim příjezdem do kempu zatkla jednoho úchyla chorvatská policie - byl zavřený ve stanu a dělal fotky). Nemyslím si, že by to však bylo rozšířenější než na jiných místech a plážích spíše naopak (takového divného člověka si lidé v FKK kempu spíše všimnou).
Re: Rádi poznáme pár na společnou dovolenou "Koversada 2012"
23. 02. 2012 09:43
Musím říct, že na FKK pláži (nemyslím kemp) jsem se setkal jen s lidmi, kteří tam jsou proto, že je jim příjemné se koupat a slunit bez plavek. Vždy velmi slušní, zdravili jsme se každé ráno a odpoledne když jsme se ubírali k domovu... Žádný "čumil" či úchyl tam nebyl. Složení: důchodci, mladí, rodiny s dětmi... Zde bych se nebál... Dokonce bych řekl, že tolik ohleduplnosti, klidu apod. na běžné pláži nenajdete! Ale v kempu mi to přijde jiné, tam se může stát, že máš dítě bez tvého dozoru, třeba s jinými dětmi apod (nemyslím, že by se stalo něco mezi dětmi, ale spíš děti bez dozoru apod.)... Ale to je asi jiná kategorie - naturismus, u prvně zmíněného jde o nudismus. Tudíž nevím jak to chodí mezi naturisty, jak "detekují" případné "divné pacienty" yawning smiley. V každém případě tam asi bude 99,9% slušných lidí, tomu se dá věřit smiling smiley.
avatar Re: Rádi poznáme pár na společnou dovolenou "Koversada 2012"
29. 02. 2012 14:33
My sme si zatial nic podozrive na nuda plazach nevsimli. Co sa tyka fotenia odfotime sa ako nasa skupinka atd. ale ze by sme to tam fotili ako s national geografic tak to nie ani som si to nevsimol o nikoho.
Re: Rádi poznáme pár na společnou dovolenou "Koversada 2012"
29. 04. 2012 10:53
Ahoj všem,
jen krátce na vzniklé téma...: na Koversadu jezdíme pravidelně už třetí rok a zatím ani jednou žádný problém (na rozdíl od Makarské, která je sice pro mě srdeční záležitostí a kam jsme jezdili, než se nám naše dcera narodila, ale kde se na skalách vždy pravidelně nějaký ten "úchyl" našel.) Po narození dcery jsme ale Makarskou nezavrhli kvůli tomuto, ale protože z jižních Čech je Vrsar asi nejblíže a s malým dítětem v autě se snažíme být u moře co nejrychleji.
A teď přímo ke Koversadě :-) co nás vždy dostane, je chování lidí v kempu. Naprostá pohoda, slušnost, vlídnost, přátelská atmosféra všude a od všech...je pravda, že složení kempu je spíše střední věk, rodiny s dětmi a v naprosté většině cizinci (hlavně Němci, Slovinci a Italové) ale chce se mi věřit, že toto chování není v kempu náhoda, ale NORMA. Prostě na určitém území v určitý čas je skupina lidí, která má společný zájem a společnou filozofii, kterou naturismus obnáší.
Vzpomínám, když jsme přijeli na Koversadu poprvé a šli jsme k vodě, všechny věci jsme uklidili do karavanu, zavřeli okna a pochopitelně karavan zamkli, ale po pár dnech jsme už věci nechávali před karavanem a ten jsme jen zamkli a klíče otevřeným oknem dali do karavanu...nikdy se nic neztratilo a ani jsme od nikoho neslyšeli, že by mu někdo něco ukradl. To samé s nafukovačkami - ty jsme nechávali přes poledne přímo na pláži (asi jako každý) a taky žádný problém.
A když se vrátím k naší dceři...ať už budu kdykoliv a kdekoliv, nikdy jí nenechám bez dozoru (tak abych na ní neviděl, nebo nedejbože o ní nevěděl) a když si jí bude chtít někdo vyfotit, bohužel, tomu nezabráním ani u nás (ale chytit u toho někoho, tak ho přerazím!!!)
Z našeho pohledu je Koversada naprosto bezpečná a plná přátelských lidí...jen Čechů je tu málo. Ale tím se nabízí otázka, zda by v opačném případě i taková zůstala? smiling smiley Věřím, že ano yawning smiley
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 51
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.