Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Koversada a Valalta (2010)

Autor Leo 
Leo
Koversada a Valalta (2010)
27. 06. 2010 13:16
Tak jsme se včera vrátili z dovolené a bylo to super. První týden jsme jeli do Koversady. Byli jsme poprvé v kempu pod stanem s tříletou dcerkou a nemělo to chybu (naprosté souznění s přírodou). Pro stanování je Koversada ideální, protože byly volné parcely blízko moře se stínem od stromů (jsou dražší a trvale obsazené parcely jsou nad nimi). Pod námi byla písčitá zátoka pro děti a tak si malá pořád hrála na písku (v sezónu prý bývá moře u zátoky docela špinavé, protože je to odděleno betonovou hrází a voda se moc nevyměňuje). Druhý týden jsme jeli do Valalty, kde jsme měli zamluveno ubytování v bungalovu s polopenzí a to byla úplně jiná dimenze (přesun od života v přírodě do čtyřhvězdičkové civilizace). Tam bylo daleko větší vyžití, protože kromě písčité pláže pro děti měli na moři nafukovací atrakce (dvě trampolíny, dva houpací banány a lezeckou stěnu), bazén a tobogán takže jsme to hezky střídali. Také se v bazénovém komplexu pořád konaly nějaké animace. Pro děti mají samostatné kluby do pěti let a od pěti let. S výběrem parcely je to tam však horší, protože všechny jsou za stejnou cenu a ty u moře jsou trvale obsazeny. Navíc se nedá konkrétní parcela dopředu zamluvit (jako v Koversadě) a tak musíte hledat až na místě co zbude. Třeba tím někomu pomohu ve výběru, příště bychom ještě rádi zkusili Uliku.
Re: Koversada a Valalta (2010)
01. 07. 2010 21:38
Existuje nějaký trajekt či převoz přes Limský kanál? Chtěli bychom převést kola z Koversady do Valalty. Nebo nějaký převoz v jiném místě Limského kanáu?
Leo
Re: Koversada a Valalta (2010)
01. 07. 2010 22:26
O žádném oficielním převozu nevím. Leda někoho s lodí přemluvit nebo možná půjde najmout ve Vrsaru lodní taxík.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 187
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.