Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Biograd na Moru

Autor Vojta309 
Biograd na Moru
10. 07. 2007 21:46
Zdravím Vás cestovatelé! Nemáte někdo nějaké fotečky z kempu Soline v Biogradu na more a nějaké postřehy o pobytu se psem? Díky za rozumné odpovědi
bob
Re: Biograd na Moru
11. 07. 2007 20:17
Ahoj.Tak fotek mám spoustu.Co se týká psa tak není problém.Jen nebudes chodit na hlavní pláz.Letos tam jedu uz poctvrté.Tak si to uzij.
Re: Biograd na Moru
12. 07. 2007 08:49
Hlavní pláž mě nevadí, jen nevíš jak vypadají ty ostatní pláže? předpokládám kamínky, jedeme tam i s 5-ti letým klučíkem, tak aby si to taky užil. Mohl by jsi nějaké fotky poslat?
Re: Biograd na Moru
16. 07. 2007 19:38
Viz forum Místa v Chorvatsku, vlákno Biograd na Moru:
[www.ihvar.cz]
Na pláž Soline bude nutno vyrazit hodně brzy, ale i pak je problém s přelidněností. Její výhodou je písek - cca 15m délky pláže a velice pozvolný vstup do vody. Jak jsem už napsal je tam jak na Václaváku (i ve vodě) a dost velký hluk. To spíš na jejím okraji (od města) bude líp.
Fotky mám, ale neumím je sem dostat.
Romul
Re: Biograd na Moru
02. 08. 2007 20:37
Taky jsme kdysi chteli jet do Biogradu, ale pak jsem to otocili a jeli radsi jinam, je to spis takove mestske koupani a vecer pekny bodel z atrakci.
Re: Biograd na Moru
03. 12. 2007 16:48
Zdravím, myslím si, že kdo neviděl a nebyl v Biogradu, tak ať se k němu nevyjadřuje, jednak nádherné město, super pláže, večerní život je opravdu super a velmi bezpečný. Nelze nic vytknout, lidé ( myslím chorvaty ) jsou velmi slušní a velmi ochotní. V Biogradu jsem byl s celou rodinou již 5x a neznám lepší destinaci, zdravím a přeji velmi krásný den. KF
Re: Biograd na Moru
23. 12. 2007 20:20
Kiute má úplnou pravdu.Každému se líbí někde jinde. Jinak vlákno o Biugradu již existuje ve foru Místa v Chorvatsku. [www.ihvar.cz]
Re: Biograd na Moru
24. 01. 2008 18:24
Ahoj, nasla som si na nete dobre vyzerajuci apartman. Vola sa apartman Rončević. Neviete ci je to seriozne ubytovanie? Mate s tym nejake skusenosti? Aj fotky by pomohli! Ideme bez cestovky prvykrat a mame strach, aby sme sme neboli oklamani... Aka je tam plaz a hlavne pristup na plaz? Dakujem
Re: Biograd na Moru
06. 02. 2008 18:14
Vážená, v Biogradu na Moru nemůžete být zklamaná, tam je to prostě vše tak, jak má být, prostě vše je super. Pokud si vše domluvíte s majitelem aprtmánu, budou vás čekat tam a tak, jak se domluvíte, nejlepe na autobusovém nádraží, nebo před hotelem "KORNATI". Určitě nebudete zklamáni, v Biogradu je vše super, jak pro dospělé, tak pro děti. Zdravím a přeji krásný den. A napište, jaké to bylo a jak si to celá Vaše rodina užila. kiute
Re: Biograd na Moru
07. 02. 2008 12:12
Biograd je asi jediné město na světě, kde žijí naprosto skvělí a absolutně spolehliví lidé. Nikdo jiný, ani jeden! Tam se prostě nestane, že by cokoli nefungovalo a neklapalo!
Re: Biograd na Moru
31. 03. 2008 19:36
Jak tak pročítám diskuzi, narazil jsem na tento link, který jsem založil. Nyní se již mohu i já podělit o zkušenosti z Biogradu. Bydleli jsem v mobilhoumech v kempu Soline i se psem (velký knírač). Kemp super jak pro lidi tak pro psa. Koupali jsme se jak na hlavní pláži (spíš na jejim okraji - s ohledem na lidi - pes byl vždy s námi) tak jsme hledali a našli samotu. Hned za bigoradem - za kempem jsme jeli po polňačce asi 5min a našli perfektní zátoku, kde jsme trávily většinu času. Taky jsme zkusili koupání v sladkovodním jezeře - taky super - hlavě písek na dně (vstup byl kamenitý, ale hodně pozvolný a po cca 3m byl písek). Místní lidé jsou zde víceméně vstřícní (za nějakou tu kunu spíš vícesmiling smiley ), do hovoru se s námi dávali spíše ti starší - pes je k tomu výborný prostředek. Samozřejmě se najdou i tací, kteří nadávali a vyháněli nás z prázdné zátoky, naštěstí se nás pak druhý domorodec zastal a byl klid. Pokud budete chtít někdo více informací, napište. Dovolenku zde mohu opravdu doporučit.
Vojta 39
Re: Biograd na Moru
14. 05. 2008 14:04
Moc mě zaujal tento příspěvek máme taky pejska a báli jsme se ho vzít kvůli lidem ona je vodní živel. Jedem bez ní do Sv. Filip Jakov , ale uvítám jak se dostat na tu polní cestu dojedem autem Dík moc a prosím kolik se platí a kde poplatky v chorvatsku. moc dík. Jajka
Jajka
Re: Biograd na Moru
21. 05. 2008 10:16
A kde se dá jít s pejskem koupat. Díky za odpověď
Marťas
Re: Biograd na Moru
24. 05. 2008 09:23
Chci se zeptat jedeme v půlce června-kemp Soline do mobilhomu.Jak jsou ty domky prostorný z fotek se toho moc poznat nedá.Díky
Re: Biograd na Moru
13. 07. 2008 12:06
Pozor na ubytování v městečku Biograd na Moru v kempu MIA ve stanech...je to hrozný.......špína,zničené stany,prostě otřesný,jediné,co je OK je sociálka a taky to trošku napravuje to,že se jde k moři asi jen 5 minut a taky malý kousek do města,ale jinak děs.....má to cestovaka Tomi tour a Adrialand.Pěknou dovolenou všem.....Gabča
Re: Biograd na Moru
14. 07. 2008 19:58
Omlouvám se za zpoždění, přiznám se, že jsem přesedlal na Itálii. K Vašim otázkám:

Koupání s psíkem na pláži za městem: z kempu se při vjíždění na hlavní silnici odbočí do prava směr k moři a na další křižovatce hned do leva. Pak projedete kolem obchůdku s potravinami a vilovou čtvrtí už jen stále rovně, na polňačku a po ní až k moři. Nelekejte se, když povede polňačka od moře, ona se zase vrátí. Dá se parkovat hned u pláže a byli jsme tam tři rodiny. Krásný přístup do moře a koupání v přírodním bazénku pro děti.
Jinak v mobilhoumu bylo ubytování super, pokoje sice malé ale naprosto postačující a účelné. Teplá voda, splachovací záchod a vybavená kuchyňka.
S pesanem jsme se koupali na kraji veřejné pláže, za městem, jak jsem psal. Jeden den jsme přejeli ¨trajektem na protější ostrůvek a tam kousek od centra byly úplně prázdné a jeden místní chorvat obdivoval našeho psíka. Super bylo i koupání v sladkovodním jezeře s písečným dnem, tam jsme byli úplně sami. Jen pes se odmítal napít přímo - nevěřil že to je sladkásmiling smiley.
Musím přiznat, že průtahy chorvatů před prázdninami a slovinská dálniční známka mě už od chorvatska odradili a jedeme nyní do itálie. Pokud mě někdo hned hodláte natřít, že podléhám moderním trendům, že jsem držgrešle a paštikář, tak jen pro vás uvádím, že si peníze netisknu, nemám zazobaného tatíčka a to co za celý rok našetřím hodlám investovat pouze dle našich představ. Pokud se to někomu nelíbí, je to jen jeho problém.Všem ostatním krásnou dovču a hodně sluníčka.
Anonymní uživatel
Re: Biograd na Moru
15. 07. 2008 10:19
TO Vojta309:


Nemyslím si, že by byl důvod Tě jakkoliv :natírat". Máš svůj názor a držíš jej, byť s Tebou nesouhlasím pokud jdeo slovinskou známku. Ona ta Itáli taky není k zahození,byť severní část mne osonbně neláká a Kalábrie je přece jen z ruky, když máš cestovat s oplégry, které jsem popsl na vláknu POZOR v Ostatním.. .Ale- přeju, ať si dovolenou užiješ..
Re: Biograd na Moru
16. 06. 2009 11:54
Dobrý den,
rodiče jedou s naší dcerou do kempu MIA - je to tam fakt tak hrozné ?? Odjíždějí za 10dnů..

Jsem fakt zvědavá - my jsme původně chtěli jet ihned po nich (že by jsme si dcerku předali), ale nemám odvahu.

Napište mi, prosím, co si případně vzít "navíc" s sebou (mají plnou penzi) ??
Je tam elektrika (ve stanech) ? Kvůli repelentům..

Děkuji,

Hanka
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 108
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.